Nu am facut. Cred ca as face daca nu as fi singur si as fi cu niste prietene si ar fi vorba sa facem toti. Oricum m-as gandi de cateva ori
Nu nu am facut dar cu siguranat daca o sa vreau sa mor de tanara o sa facsi deaemenwea o sa te anunt... daca o sa mai fiu in viata
Nu, nu am facut, insa am vazut cateva sarituri la fata locului. Nu as face niciodata asa ceva. Cand vad coarda aia asa elastica care te arunca in sus si in jos in aer... nu imi place deloc. In plus, nu prea imi place inaltimea.
Nu, nu am facut. Am avut ocazia sa fac, si am vrut sa o fac la barajul Vidraru dar, eram prea " mic ". As face, si in aer as suna pe cineva, as bea o gura de apa, as face o poza... toate astea in timp ce fac pe mine . Cand o sa cresc mai mare, garantat o sa incerc. Tu ai facut ?
Daca nu voi face bunjee-jumping atunci cu siguranta voi sari cu parasuta dintr`un avion :d
Sa nu faci niciodata daca nu vrei sa ai senzatia ca vei muri.
Dar daca faci nu te uita niciodata la pamant.
Daca vrei sa ai un plus de adrenalina pentru urmatoarele 3 luni poti sa te uiti la pamant.
Daca vrei sa 'borasti' toata viata ta cand o sa te gandesti la cum a fost poti sa faci toate acestea in mod simultan.
Daca vrei doar adrenalina... fa-o de 2 ori
o data ca sa dai drumul efectelor de mai sus
a doua oara ca sa le anulezi
(mie asa mi-a mers... depinde de tine)
Nu.Nu am facut. Nu stiu cum e! Mie una imi plac senzatiile tari! Probabil as incerca[Desi mi-ar fi putin frica]. As incerca pentru ca Imi plac senzatiile tari, mi se pare "fain")
Daca as avea ocazia probabil as faceo.:X
eusebiu27 întreabă:
DaciaRomania întreabă: