anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

azi cica e sfarsitul lumii!?!? daca va fi acum ce ati face? ati avea tupeu sa spargeti case si chestii de-asta? doar o sa murim nu?

10 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Sa sparg case? dc? eu abia astept sa vina sf lumii sa scap de multa lume prosta, de toata lumea mai corekt... daca ar venii cred ca doar as sta si mas uita, cu 1 mana in buzunar si in celalta cu seminte. Bine, nu vreau sa mor pana atunci, daca se mai poate sa traiesc, oricum o sa scap de prosti ca daca ma ajuta Dumnezeu, cu banii, nu vine nici sf lumii, am de gand sa ma casatoresc aici, si sa plec in strainatate cu sotia si copii daca am happy

| Chrysk2 a răspuns:

Cine a zis ca e astazi?
eu stiu ca toti au zis in 2012winking,atunci se termina calendaru mayas.
oricum,noi nu putem sti cand va veni sfarsitul decat Iehova.
la intrebarea ta, de ce sa nu incerc sa ma CAIESC in loc sa fur, cand stiu ca s-a adeverit tot ceea ce scrie in biblie.
urat gandesti si acum.

| CautNume a răspuns:

Nu cred in sfarsitul lumii dar daca acum totul a luat foc nu ati face ce vreti? Normal cati prosti cred in asta? si omenirarea a murit de peate 1000 de ori in ultimele sute de ani... laughing

| DildăuPaispe a răspuns:

Oameni... Am murit in 1994, 2000, 2004, 2007, 2008, 2009, o sa murim azi si la anul'.
Cine a zis ca vine sf.lumii a fost un pupincurist.

| JustSimple a răspuns:

Dumnezeu nu a facut lumea ca sa o distruga...nu fa prostii pentru care ai sa le regreti sa ai grija, ca pentru tot ce faci acum, ai sa dai explicatii.

| Byby_8607 a răspuns:

Stiu asa so zis dar nu o sa fie si daca o fda fie sincer nu am faceo dar as intra in magazine si m-as bucura de chestile gratislaughing))

| DeathIncarnate a răspuns:

Doamne.doamne.cati prosti exista in lume si tu esti unu dintre ei nu murim cand zice un idiot de matematician

| Freky a răspuns:

Eu n-am nicio treaba stau in pat, mananc inghetata rad de astia de la tv la cate griji isi fac pentru sfarsitul lumii, beau o cola si ascult muzica la maxim. laughing) si daca ar fi sfasitul lumii azi nu m-ar impiedica sa ma uit la tv big grin

| tranquilaaa a răspuns:

In primul rand ar trebui sa te uiti la tv si sa vezi realitatea nu vine nici un sfarsit sau ceva de genu... aa si la ce rost daca chiar era sa vina la ce rost sa mai sparg case si alte chestii daca mor la ce sa mai sparg pentru cateva ore dar nu vine mai sfarsitul lumii

| YourHeroine a răspuns:

Salveaza tu lumea! Sinucide-te! laughing