| TrottiForYouOfSurprise a întrebat:

azi dau teza si am nevoie de un raspuns urgent. Daca imi da sa demonstrez ca un text e opara epica atuci scriu doar ca naratorul isi exprima gandurile in mod indirect. Nu? Si daca trebuie sa demonstrez ca e schita atunci scriu trasaturile schitei. Nu? Va rog, help me fundita +vot

Răspuns Câştigător
| Alexycys2000 a răspuns:

Daca trebuie sa demonstrezi ca text epic, zici ca are narator, actiune, personaje ce participa la actiune...si pentru schita trebuie sa scrii ca prezinta doar un eveniment semnificativ din viata personajelor, ca personajele sunt doar schitate, ca sunt limitate timpul si spatiul...asta am scris eu si sunt clasa a VI-a.

3 răspunsuri:
| BlueStar12 a răspuns:

Da,scrii ca naratorul isi exprima gandurile in mod inderect si da, trebuie sa scrii trasaturile schitei.succes!thumbs up

| Lightning1997 a răspuns:

Pentru opera epica:autorul isi exprima gandurile, ideile. in mod indirext prin intermediul actiunii si al personajelor
la schita:trasaturi.
ps:ai multe greseli in randurile 2 si 3happy

| licentieftina a răspuns:

http://www.lucraredelicenta.com/
LUCRARI DE LICENTA LA COMANDA: Comanda licenta ta la serviciul nostru de licente la comanda. Elaboram la comanda lucrare de licenta, lucrare de diploma, proiecte de licenta, teze de dizertatie unice, personalizate, originale, fara plagiat din orice domeniu. LICENTE GRATIS: in anumite perioade oferim din stoc lucrari de licenta gratuit. Cautam colaboratori pentru intocmit / actualizat lucarari de licenta (lucrari licente), proiecte de diploma, masterat, studii de caz, prezentari power point.