Pai sincer trebuie sa faci ceva sa ai mai multa forta. adica stiu cum e pentru ca...desi eu sunt fata dar fac box de 6 ani si am mai patit ca tine.si cred ca ar trebuie in fiecare zi sa faci flotari sa tragi d fiare ca sa ai muschii.si asa o sa ai forta incearca si o sa vezi dar dureaza cam mult.cat despre bataie. daca iese vreo bataie trebuie sa fii mai curajos sa fii mai... tupeist sa ii arati ca esti smecher ca meriti respect .
Ca sa fii mai teapan pe picioare trebuie sa muncesti la echilibru. exercitiile care te pot ajuta sunt saritul corzii(desi pare pentru copii mici,ajuta extraordinar de mult,gandeste-te ca si practicantii luptelor de contact sar coarda pentru control mai mare),mersul pe bicicleta,genoflexiunile,flotarile(pentru stabilitate), crossul, luptele greco-romane dar si cele de contact(acestea te ajuta destul de mult sa iti tii echilibrul). mult noroc!
Aaa?
Wtf?
Si care este intrebarea ta baiete?!
ca nu pricep!
Sau vrei sa te dai mare ca i-ai spart farul aluia care probabil ti-a infipt cateva bune si printre ploaia de pumni si picioare ai apucat sa ii bagi si tu degetu'n ochi!
Bai Rembo, u de fapt vrei sa te dai mare ca l-ai batut pe ala(daca e si asta adevarat ).In fine, du-te la sala .