| Lolutza98Madutza a întrebat:

Buna.Ma joc Barn Buddy de ceva vreme si nu inteleg un lucru, sunt ferme la care scrie ca so furat plante iar pe mine ma musca cainele.De ce?(Am caine)

7 răspunsuri:
| Alynutzaaa a răspuns:

E posibil ca cei care au furat sa fi furat plantele inainte ca stapanul sa dea mancare la caine! Tot timpu cand furi plante asigura`te ca vsul cainelui este gol chiar daca unii au furat inainte sa se umple vasul, deoarece e posibil ca stapanul sa fi hranit cainele dar sa nu recolteze plantele!

| bianca a răspuns:

Am observat si eu asta

chiar nu stiu metoda
thinking

| cosmin_6815 a răspuns:

Pana sa intri tu la acel vecin s-a furat de la plantele lui si cel care are acea ferma l-a hranit intre timp ok fundaaaaaaaaa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sh p mine ma enerv. chestia asta... dar dupa ce ma musca imi ia si din bani.

| matrix100 a răspuns:

Poate trebuie sa-i dai sa manance la caine. E doar o sugestie. Nu stiu joculwinking

| mastermind91 a răspuns:

Intr-adevar...am vazut si eu asta dar nu e nimic ciudat. chestia e ca este o tactica prin care poti fura desi cainele are mancare(metoda asta de furat nu da roade 100% si ai nevoie de rabdare). poate stii daca nu afli acum... daca te musca un caine si iti ia monede apasa F5 se reincarca ferma si iti recapeti banii. Funda? big grin

| mastermind91 a răspuns:

Intr-adevar, am vazut si eu asta dar nu e nimic ciudat. chestia e ca este o tactica prin care poti fura desi cainele are mancare(metoda asta de furat nu da roade 100% si ai nevoie de rabdare). poate stii daca nu afli acum, faptul ca ai caine nu te apara de cainii vecinilor, daca te musca un caine si iti ia monede apasa F5 se reincarca ferma si iti recapeti banii. Funda? big grin