| florynnaa a întrebat:

cainele meu este fft rau.cu toate ca are doar 3 luni musca pana curge sange.chiar si pe mine ma musca si totusi sunt stapana lui.eu cred ca vrea asta doar din joaca dar vad ca exagereaza.cum sa fac sa-l fac sa nu mai ma muste? adica... sunt stapana lui si nu cred ca ar trebui sa faca asa ceva.la cineva necunoscut nu am nimic impotriva dar la mine...thinking

8 răspunsuri:
| ☆♥spery♥☆ a răspuns:

Desigur, cățelușul tău face asta doar din joacă, dar încearcă de fiecare dată când mușcă să-l cerți! Poate trebuie să fii mai blândă cu el. Dar dacă vede că ai autoritate asupra lui nu va mai mușca! Și una dintre pisicile mele mușca și își înfigea ghearele în mine de-mi făcea răni, dar de fiecare dată am certat-o și a încetat să mai muște sau să mai zgârie.
Însă eu aș fi de părere că ar trebui să te interesezi de rasa lui și să vezi ce gen de câine este. Dacă animăluțul tău nu se potolește, du-l la veterinar. Însă ar mai putea fi ceva: am spus mai sus că trebuie să fii mai blândă cu el! Poate, dacă l-ai luat de la cineva, o fi fost învățat să fie sălbatic sau asta îi e gena. Oricum, succes!

| florynnaa explică:

El musca doar cand ma joc cu el, cand il cert ca cara papucii, cand ii trag, apropo cand il cert si ii trag ma musca fft tare.deci nu suporta sa il cert sau sal bat.ma mai musca daca il deranjezi caND DOARME, CAnd il derajezi, cand il enervezi, dar musca tare.

| florynnaa explică:

Are jucarii foarte multe. i-am cumpar chiar si jucarii speciale.si eu cred ca el stie fft bine ca sunt stapana lui.adika ma asculta, daca ma duc eu undeva vine si el, si eu cred ca astea sunt semne de catel ascultator {mai putin cu muscatul}. si DA. l-am luat de la cineva care l-a gasit in fata usii sale. l-a gasit la 2 sapt.si nu cred ca primii lui stapani sunt duri.adika nu par deloc duri.sunt niste stapani intelegatori.si nu cred ca el a fost obisnuit cu bataia.inca nu-i stiu rasa. dar toata lumea sp ca e un fel de lup la fata, dar la corp nu.deci nu cred ca e vina lui ca e rau. poate musca din cauza rasei. v-am sps inca nu-i stiu rasa.deci totul e posibil.mai poate fi un pittbul.sadness poti stii.are si osisor si jucarii fft multe.are tot ce vrea.

| florynnaa explică:

Am auzit ca daca ii dai peste bot isi pierd simtul(mirosul)si am incetat sa-i mai dau.inainte ii mai dadeam dar acum nu.

| tpuguru a răspuns:

Ar trebui sa vorbești cu un dresor, însă înainte de asta as vrea sa știu : de cate ori musca pe zi si daca face asta intr-un moment anume sau doar asa, cand ii vine ( ma refer daca te musca de exemplu cand nu-i dai ceva sau doar asa ). Asta cred eu cel putin...

| Elly007 a răspuns:

Ar trebui sai dai peste bot cand e obraznic.asa faceam eu cu cainele meu :d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bataie !

| sadness_8987 a răspuns:

La varsta aia cainele nu-si da seama ca esti "stapana lui", el se joaca, n-are de unde sa stie ca pe tine te doare sau nu. Ca sa nu te mai muse fa-i rost de-o jucarie, ceva cu care sa se joace si in care sa-si infinga coltii. Vezi ca la pet shop gasesti si un fel de mancare ( este in forma de os si este mai tare ) pe care le poti cumpara ca el sa le roada si sa nu te mai muste. Sau poti incerca ca atunci cand te musca rau sa-i dai peste bot ( dar nu tare incat sa-l dai de-a dura ) si asa el va inv cand sa se opreasca.