Bagi fiecare pereche talpa in talpa intr-o punga si le asezi la fundul geamantanului.
Intrebarea ta are o rezolvare usoara, le pui impreuna dar in pungi separate. Eu am vazut o domnisoara la mare, care isi cara intr-o sacosa si un capac de WC, nostim si igienic totodata, nu?
Incaltamintea o bag frumos intr-o punga, o pereche sau doua cate iau la mine(ca nu o sa imi iau toata colectia) si le bag in portbagaj .
Daca nu am posibilitatea sa-mi mai iau o geanta, pantofii ii pun intr-o punga sau in cutie si ii pun sub haine.
Asta da intrebare de baraj... Pai orice om normal si care gandeste logic si-ar baga pantofii intr-o punga/plasa ca sa nu se murdareasca hainele, asta in caz ca vrei sa folosesti acelasi geamantan pentru transportul lor.
AlecSSyA si eu am la fel troler cu compatimente speciale pentru haine si speciale pentru pantofi dar atunci cand iti iei pur si simplu o geanta eu cel putin asa fac. Mi se pare un raspuns normal ca doar toata lumea face asa.
Sunt bune raspunsurile de mai jos, mai ales cel castigator(asa procede si eu), dar am troler cu compartiment special pentru incaltaminte.
anonim_4396 întreabă:
GaBrYeLa18 întreabă: