Daca in opinia cui ii raspunzi la intrebare, raspunsul tau e potrivit, iti acorda fundita care are un anumit punctaj (nu stiu exact cat). cu cat ai mai mult, cu atat inaintezi in "grad" spre a deveni expert TPU. nu conteaza numai funditele ci si voturile acordate de useri la raspunsurile tale (cele inteligent, stupid, amuzant, etc).
bafta
Funditele valoreaza 100 de puncte. Punctele te ajuta sa urci in clasament. Poti citi mai multe despre TPU aici: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente.
Pai fundita o acorzi raspunsului cel mai folositor. Sub fiecare raspuns, exista o fundita, undeva in dreapta. Sper ca ai inteles, pa pa!
Pai cine pune niste intrebari si daca unu din ei a raspuns corect sau la ajutat mai jos de raspuns apare declara raspuns castigator si dai pe acela daca tu raspunzi corect la cineva poti primi funda
Este o rasplata pentru cel care te-a ajutat la o intrebare de-a ta...pentru ca si el si-a facut putin timp sa raspunda la intrebare.si bineinteles dai funda la care raspuns te-a ajutat cel mai mult
Poi daca pui o intrebare si iti raspund mai multi trebuie sa alegi unul singur care a dat raspusul corect si atunci aceluia ii dai funda. Daca ai multe funde insemna ca esti tare de aceea toti vor. Sper ca te-am ajutat. Daca da, funda.
Pai pentru inceput, bine ai venit!
Vezi tu, acolo in dreapta fiecarui raspuns este o panglica, pe care atunci cand dai click se va face portocalie. Funda este un fel de premiu pentru cel mai bun raspuns sau asa.
O data ce ai dat acea funda, nu poti sa o mai iei/retragi inapoi.
Sper ca ti-am fost de folos! Te'am pupat
omgwtflol întreabă:
Helpmeeveryday întreabă: