| purplerainbow a întrebat:

Care este filmul, cartea sau melodia voastra preferata si de ce? Cel mai bun raspuns primeste funda!

Răspuns Câştigător
| M a răspuns:

Buna
Filmul meu preferat este A Walk to Remember deoarece este singurul film la care am plans.e foarte emotionant o poveste de dragoste uimitoare nu poate fi descris doar prin cateva cuvinte.
A Walk to remember este intr-adevar un film care merita vazut, si din care desigur avem multe de invatat.

7 răspunsuri:
| NoGames a răspuns:

Filmul preferat este "Dread" fiindca prezinta o adevarata trauma a unui tip care si-a vazut in copilarie parintii omorati de un maniac si pentru ca este o combinatie dintre genurile mele preferate: thriller, drama si horror. Cartea preferata: "Portretul fantomei" deoarece este putin horror si ceva drama si nu este o exagerare din aia SF. Iar melodia preferata...cred ca Monsoon de la Tokio Hotel. Este pur si simplu uimitoare si am iubit-o din prima clipa in care am ascultat-o. Da stiu ca trebuia sa numai una dintre cele 3, dar sper la mai multe sanse pentru funditawinking.

| Mitzy2000 a răspuns:

Melodia mea preferata este A Year Without Rain de Selena Gomez

| andragrigoras2000 a răspuns:

Iubire si onoare este filmul meu preferat.in el este vorba despre doi oameni care se iubesc si fac parte din lumi diferite iar familiile lor nu vor sai lase sa fie impreuna.ei trec prin multe greutati pentru asi convinge familiile.
melodia:shake it up, midnight sun.
cartea:nu ma omor cu cititul!hee hee

| anacoolgirl1234 a răspuns:

Cartea preferata este :Fica tacerii de Kim Edwards,deoarece este prezenatata viata unei fetite care are Sindromul Down. Tatal ei o duce asistentei sale, Caroline sa o duca la un centru de dizabilitati, dar Caroline pastreaza fata si se muta intr-un alt oras.Este o carte care merita citita. Funda?batting eyelashes

| Roshketz a răspuns:

Filme preferate am mai multe.si am sa scriu un TOP 3: The Cinderella Story, Alex & Emma si The Last Song. Iar melodia preferata e How Could this Happen to Me (Simple Plan), dupa care urmeaza New Classic(Selena Gomez & Drew Seeley) si A New Day Has Come(Celine Dion)

| Roshketz a răspuns:

Si nu pooot sa cred ca am uitat de 10 Things I Hate About You big grin

| andragrigoras2000 a răspuns:

As zice toate panzele sus!happy