| d3ea_1766 a întrebat:

care ma ajuta si pe mine.As vrea sa fac un chec si sa. l umplu cu budinca, merge cumva big grin? daca stie cineva sa ma ajute. mersi

8 răspunsuri:
| Minnie a răspuns:

Dupa ce se raceste poti sa-l injectezi cu budinca. Sunt seringi mari pentru bucatarie speciale pentru asa ceva. Il injectezi in diverse puncte iar apoi il udrezi cu zahar pudra ca sa nu se vada gaurelele de la seringa.

| d3ea_1766 explică (pentru Minnie):

Da sa stii ca la treaba asta nu m.ia trecut prin cap.mersi :*

| justtrust a răspuns:

Pentru chec :4 oua 4 linguri faina 4 linguri zahar 2 linguri ulei 2 linguri apa si cacao daca vrei
dar din cate stiu eu poti sal umplii doar la sfarsit dupa ce l-ai scos din cuptor si dupa ce s-a racit ca eu asa fac bafta sa iti iasa bine si sa nu se arda

| d3ea_1766 explică (pentru justtrust):

Chec.ul stiam si eu sa.l fac.mersi oricum, dar nu pot sa amestec cumva budinca cu compozitia pentru chec si sa.l bac la cuptor.

| justtrust a răspuns:

Pai nu prea ar merge ca budinca sar arde inainte de a fi gata checul

Si eu m.am gandit la treaba asta.eu nu vreau sa pun budinca pe felia de chec, as vrea sa o bag cumva inauntru. dar nu stiu cum as putea sad

| justtrust a răspuns:

Eu iti voi spune o reteta pe care o folosesc eu foarte des
dupa ce scoti checul din cuptor il lasi sa se raceasca apoi il tai in patru in lung deci vei avea 4 fasi lungi de chec (de obcei eu fac 2 checuri unu alb si unu negru ) dupa ce l-ai taiat il faci la loc doar ca intre fasi pui budinca iar apoi pe o faoie de napolitana pui budinca si invelesti checul budinca sa fie fierbinte http://libercan.blogspot.com/

Ok mersi.am mai aflat ceva...sa.l injectez cu bidinca si nu mai e nevoie sa.l tai.mersi oricum si de sfatul tauwinking