Dupa ce se raceste poti sa-l injectezi cu budinca. Sunt seringi mari pentru bucatarie speciale pentru asa ceva. Il injectezi in diverse puncte iar apoi il udrezi cu zahar pudra ca sa nu se vada gaurelele de la seringa.
Pentru chec :4 oua 4 linguri faina 4 linguri zahar 2 linguri ulei 2 linguri apa si cacao daca vrei
dar din cate stiu eu poti sal umplii doar la sfarsit dupa ce l-ai scos din cuptor si dupa ce s-a racit ca eu asa fac bafta sa iti iasa bine si sa nu se arda
Eu iti voi spune o reteta pe care o folosesc eu foarte des
dupa ce scoti checul din cuptor il lasi sa se raceasca apoi il tai in patru in lung deci vei avea 4 fasi lungi de chec (de obcei eu fac 2 checuri unu alb si unu negru ) dupa ce l-ai taiat il faci la loc doar ca intre fasi pui budinca iar apoi pe o faoie de napolitana pui budinca si invelesti checul budinca sa fie fierbinte http://libercan.blogspot.com/
Dana întreabă:
anonim_4396 întreabă: