Nu i-as putea enumera pe toti. :d Romani: Smiley, Andra, Holograf , Delia, Vlad Simon de la Vocea Romaniei + Cristi Nistor, Ioana Anuta, Matteo, Mihai Ristea, CRBL, Guess Who si multi alti si internationali: Jessie J , Adele, Bruno Mars
Trupele rock sunt baza.
M-am săturat să tot aud de idioțenii, gen: Bieber, One Direction, etc.
Acum, răspunsul meu.
"Lună Amară", o trupă genială. Melodiile lor mă ating la suflețelul care este aproape inexistent.
Sau "Coma", "Travka", "Alternosfera", "Trooper", "Aia" şi astea sunt doar câteva trupe geniale din România.
Internaționale, câteva trupe şi artişti ar fi: "Skillet", "One Ok Rock", "Red", "Breaking Benjamin", "Thirty Seconds To Mars", "Bon Jovi", etc.
Sasa Kovacevic, Elena Paparizou, Despina Vandi, Giannis Plutarhos, Nikos Oikonomopoulos, Panos Kiamos, Antonis Remos, Giorgos Tsalikis.
Buna! Alexandra Stan,Inna,Connect-r,Alex Velea,Smylei, Delia, Puya, Alex Mica, Alexinno si multi multi alti sper ca te-am ajutat!
Pai din Romania nimeni alta decat Andra:Xsi numai altul decat Smiley:X!
International Taylor Swift Tarja Turunen
Multi Altii!
Ce caută Tarja Turunen printre ăia?
Cum adica ce cauta?
Imi place!
Ai vreo problema impotriva?
God...
Hm...îţi place Nightwish?
Alexandra Stan,Inna,Connect-r,Alex Velea, Smylei, Delia, Puya, Alex Mica, narcotic sound
Salutare! pai: psy,jeniffer lopez,pitbull,connect-r, alexandra stan, ruby, william, the script aura dione si am mai multi doar ca nu ii enumar pup
AlexissMla întreabă:
vasilegiolgau întreabă: