Cei mai multi dintre fumatori aleg Kent-ul acum fiecare alege de care, Kent 4, Kent 8, Kent Nanotech, negru, gri, rosu nu mai stiu daca mai e vreo ceva de-astea am fumat si eu pe vremea cand fumam, intre timp m-am lasat
Eu fumam kent 8, si mi se pareau un pic amare si am trecut pe dunhill rosu lung, sunt cu 1 leu mai scumpe dar mi se par mai bune.
Eu de ex fumez nanotech slims (deci asta iti voi recomanda), dar cred ca cel mai simplu iti raspunzi tu singur la intrebare, depinde cu cate "te-ai inteles" cel mai bine
Sincer mai bine renunti la fumat pentru ca nu e sanatos pentru tine si cei din jurul tau, dar si moartea scurtata cu 15 ani la barbati si 20 la femei si totusi chiar daca crezi ca problemele nu se vad se vor vedea in maxim 3 ani remarcand :probleme ale gingiilor si dintilor, pete pe o parte din corpul tau mai ales pe fata, vederea scazuta, respiratia din ce in ce mai grea! deci iti sugerez pentru sanatatea ta sa renunti la acest obicei!
Black Devil, Sundays Fantesy, Black ( DJ ARUM), Sobranie(Rosu/Negru) Davidoff, Dunhill (Rosu, Negru), Pall Mall Lung (Negru/Rosu), Kent 8 lung.
Kent click (iswitch) sunt 14 lei si sunt f bune au o biluta si dac averi o spargi si ii da aroma de menta
Eu fumez pall mall negru si albastru, dunhill albastru, winchester rosu, winston albastru si marlboro alb
Parerea mea ca cele mai bune tigari sunt Dunhill negru, sunt tari dar in acelasi timp si fine...eu numai din astea fumez de 6 ani incoace...am fumat toate tigarile posibile si m-am oprit la astea.Mi se par cele mai bune!
Depinde ce gusturi ai. tigarile sunt de 2 tipuri : filters( filtru portocaliu ) si cele cu filtru plastifiat cu o gramada de noi teehnologii care fac (cica) ba sa nu mirosi asa tare, ba sa nu fie tutunul asa de nociv etc... eu ti-as recomanda sa fumezi filters (Marlboro rosu rothmans lucky strike ) deoarece chiar daca vei mirosi mai tare dupa ce fumezi macar sti ca-s fara aditivi. mai putini aditivi mai putin gust de plastic din tigara mai multa savoare! sper ca te-am ajutat!
Eu am 12 ani si fumez RedandWhite superslims si altele dar pentru mine ce le mai bune sunt RedandWhite si OK
Amu te lauzi sau ce ca la 12 ani fumezi?
Om ai 12 ani renunta tu gandesti?