| Florinnaa a întrebat:

care vi se pare cel mai trist lucru din lume? si care e cea mai trista melodie de dragoste? ceva in gen la :dj aligator:close to youbig grin dau funda >promit:Xbig grin:*big grin

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cel mai trist lucru din lume e ca nu am un loc de munca in rest nu am de ce sa ma plang.

| Dumnezău a răspuns:

Cel mai trist lucru din lume mi se pare sa nu mai ai puterea sa continui, din orice punct de vedere.Nu putem sa ne lasam batuti asa usor, indiferent de situatie.Ar fi prea greu pentru fiecare dintre noi,cred,sa nu poata merge mai departe.

Si in legatura cu a doua chestie, ar fi destule, insa cred ca cea mai buna se poate alege dintre:

1.Skillet-Lucy
2.Richard Marx-Right here waiting
3.Hinder-Better than me
4.Sonata Arctica-Tallulah

Cel putin astea sunt preferatele mele...Cius! big grin

| Denisa a răspuns:

Cel mai trist lucru din lume este sa iti moara copilul(zic eu) iar cea mai trista melodie camila-de mi

| iulia_9095 a răspuns:

Eu plang mereu cand ascult melodia lui randi ft michelle-only you si kanye west-love lock down sau heartlessstraight faceacum depinde de fiecare, trebuie sa stai sa le asculti versurile...

| saba7 a răspuns:

Cand moare cineva. Feel-r. williams

| saba7 a răspuns:

Cand moare cineva apropiat. Feel-r. williams

| lulu_3036 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=Jgnkud7oXhA mie imi dau mereu lacrimile la asta...

| Alessyaaa a răspuns:

Foarte trist ar fi sa te duci la iubirea vietii tale sa-i spui cat de mult il iubesti, iar apoi sa afli ca el a plecatcrying. Rihanna-cry

| anaservic a răspuns:

Melodii triste...hmmm
1.slipknot-snuff
2.christina aguilera-hurt ( plang de fiecare data cand o ascult)
3.rihanna-russian roulette

asculta-le si spune-mi parerea!

| maryook a răspuns:

Pai sa te paraseacsca cei dragi exaact atunci cand ai cel mai mult nevoie de ei spunandu'ti ca ar trebui sa te schimbi... ozone- oriunde ai fiwinkinghappy

Întrebări similare