De vreo patru ori pe zi, dar sa fie mancaruri cu grasimi mari.Ca sa te inalti apoi trebuie sa slabesti.
Deci ca sa te ingrasi fa in fellul urmator: si eu am avut probleme cu ingrasarea.Deci mananca ccam de 4 ori pe zi si incearca sa mananci cat mai mult gratar cu cartofi prajiti in ulei.Sa-ti creasca sani este putin mai greu deoarece trebuie sa ai activitate sexuala pentru stimularea hormonilor. De exemplu daca ai prieten incearca sa faci ceva cu el sa va sarutati sau chesti din acestea, si treptat ai sa observi ca sanii tai vor creste considerabil!
Deci ca sa te ingrasi fa in felul urmator: si eu am avut probleme cu ingrasarea.Deci mananca ccam de 4 ori pe zi si incearca sa mananci cat mai mult gratar cu cartofi prajiti in ulei.Sa-ti creasca sani este putin mai greu deoarece trebuie sa ai activitate sexuala pentru stimularea hormonilor. De exemplu daca ai prieten incearca sa faci ceva cu el sa va sarutati sau chesti din acestea, si treptat ai sa observi ca sanii tai vor creste considerabil!
Ionela astea nu sunt lucruri pe care le poti face contra cronometru,te dezvolti in timp,deci nu te poti inalta sau sa iti creasca sanii la comanda.Cat despre ingrasat, daca ai arderile rapide poti sa mananci pana te doare maxilaru ca tot nu te ingrasi, depinde de organismul fiecaruia.Consulta un nutritionist daca, chiar vrei sa te ingrasi mai rapid.
Pai mananca tot ce poti (carne,banane dar nu foaret multemancare gatita, lapte etc...) cat mai des, seara prajituri :d si in legatura cu sani nu stiu am auzit ceva de tinctura de marar
anonim_4396 întreabă: