Bună,
Multe persoane cunoscute de mine preferă sa răspundă unei insulte utilizând neologisme.
Ştiu că o fată i-a spus odată unui coleg că e mefistofelic (de aici şi numele meu )
Numai bine!
Fa-ma sa pricep: vrei o colectie de "replici" pe care sa le spui, indiferent de context?
Chiar nu esti in stare sa raspunzi la o intrebare sau sa-ti dai cu parerea despre ceva?
Ah! Probabil nu ai pareri despre nimic, ai un vocabular format din 5 cuvinte, intre care pipi-caca-nani-papa si, in general, nu stii nimic despre nimic.
Frate,daca nu ai chef sa raspunzi nu raspunde, da' nu te baga tu ca musca-n lapte/ca puricele-n frunte de plictiseala
Mai expertule,intrebarea era pentru un pur amuzament,nu vorbi daca nu ma cunosti. Tu stii ce e ala timp liber? Si plictiseala? ''Pareri despre nimic''? Era sa rad, dar imi crapa buzele. Atata timp cat nu stii ce intentie am eu, nu te baga, pentru ca nu m-ai jignit sau ofensat, in ochii mei doar te-ai facut de ras!
Oaaaauuuu...macar de vorbea cineva mai original ''Caut Nume'', acum stii de cate chestii ma pot lega? ok
Daca ai sfoara poti sa te legi de orice.
andreushk întreabă: