Pai daca ar fi seminte nu te mai poti opri din sa tot manci. daca is creveti manci cu nr. deci daca vrei sa manci mai putin creveti daca nu seminte... funda? plizz
Prin creveti tu te referi la crevetii adevarati, sau la chestiile alea care se prajesc in ulei si se fac ca si chips-urile? Crevetii adevarati sunt o sursa bogata in proteine, sunt o mancare adevarata, pe cand chipsurile acelea au o valoare nutritiva indoielnica sau mai bine zis inexistenta. Semintele sunt bogate in uleiuri polinesaturate, minerale si altele, prin prajire insa valoarea lor nutritiva scade un pic, sunt mai valoroase decat chipsurile acelea.
Fructe? Daca ar fi sa aleg unul, cred ca as zice marul, dar mie imi plac multe. Chiar si avocado imi place, ala de are gust de ulei amestecat cu lemn. Rodiile insa nu m-au impresionat, adica sa manci numai partea aia carnoasa de la semintele lor nu mi se pare asa grozav. As manca fructe toata ziua, singura mea limita este bugetul. Kiwi, citrice, mango, ananas, mere, pere, visine, coacaze, capsuni, piersici, caise, banane, struguri, mure, zmeura samd.
DinuDecebalMafiotulDCartier întreabă: