| BiaBubulina a întrebat:

ce bancuri stiti? cel mai misto castiga logic si are si un vot.

Răspuns Câştigător
| Andrreachiriac a răspuns:

O doamna doreste sa cumpere un papagal si la piata se adreseaza unui vanzator în acest scop:
- Puteti sa-mi vindeti vreun papagal?
- Bineînteles! Va pot oferi acest papagal la pretul de 900 lei.
- Oh! Este prea mult! Ceva pentru buzunarul meu nu aveti?
- Va pot oferi acest papagal la pretul de 100lei, dar trebuie sa va atentionez ca a fost la un bordel si vorbeste numai prostii!
Femeia se gandeste ca îl va dezvata de acest viciu si-l cumpara.
Îl duce acasa si-l pune în colivie. Ajuns aici, papagalul începe sa vorbeasca:
- Meserie! Casa noua, matroana noua, misto aici!
Vin fetele de la scoala. Papagalul:
- Meserie! Casa noua, matroana noua, fetite noi, misto aici!
Seara vine sotul. Papagalul:
- Meserie! Casa noua, matroana noua, fetite noi… cunostinte vechi… salut, Gigele !

- Un deputat isi mustrulueste fiul:
- La zece ani mi-era rusine sa mint in halul in care minti tu!
- Si la ce varsta ai reusit sa nu-ti mai fie rusine ?

Un betiv se intoarce la bar si il intreaba pe barman:
- Ai vazut cumva daca prietenul meu a fost pe aici ?
Barmanul ii raspunde:
- Da acum cateva ore a trecut pe aici.
Betivul mai intreaba:
- Vrei sa fii amabil sa imi spui daca am fost si eu cu el ?

O tânără femeie născu în liftul unui spital şi se simţea foarte jenată din cauza asta. Ca s-o consoleze, una dintre surori îi spuse :
- N-ai de ce să te jenezi. Cu doi ani în urmă, o femeie a născut chiar în curtea maternităţii.
Auzind asta, tânăra mamă izbucni în lacrimi :
- Ştiu, tot eu eram .

Barbatul: In sfarsit. Am asteptat asta atata timp.
Femeia: Vrei sa plec?
Barbatul: Ai inebunit? Nici sa nu te gindesti la asta.
Femeia: Ma iubesti?
Barbatul: Bineinteles! Tot timpul!
Femeia: M-ai inselat vreodata?
Barbatul: Doamne fereste! Bineinteles ca nu.
Femeia: O sa faci sex numai cu mine?
Barbatul: Sigur ca da. Cu orice ocazie.
Femeia: O sa ma lovesti vreodata?
Barbatul: Ai inebunit?
Femeia: Pot sa am incredere in tine?
Barbatul: Da!
Femeia: Iubitule!

si acum citeste de jos in sus

Printr-o fereastra deschisa, se aude un glas de barbat:
-In casa asta eu comand!
Apoi un glas de femeie:
-Ia iesi de sub pat si mai spune o data!

Intr-o zi, in gradina Eden, Eva ii spune lui Dumnezeu:
- Doamne, am o problema!
- Care e problema ta, Eva?
- Doamne, stiu ca tu m-ai creat, mi-ai dat aceasta minunata gradina si toate aceste animale fantastice si mi l-ai pus si pe acest sarpe groaznic de hazliu langa mine, dar pur si simplu nu sunt fericita.
- De ce nu esti fericita, Eva? veni intrebarea de sus.
- Doamne, sunt singura, si m-am si saturat sa tot mananc mere.
- Bine, Eva, in acest caz am gasit o solutie la problema ta. Voi crea pentru tine barbatul, si ti-l voi pune alaturi.
- Dar ce este acela, un barbat?
- Acest barbat este o creatura ratata, cu multe greseli si trasaturi urate de caracter. O sa te minta, o sa te insele si o sa fie incredibil de vanitos si increzut. Intr-un cuvant, iti va face viata un calvar. Dar va fi mai
mare, mai puternic si mai rapid, si va avea placerea de a vana si ucide lucruri. Va arata comic atunci cand se excita, dar fiindca te-ai plans il voi crea astfel incat sa iti satisfaca nevoile carnale. Va fi lispit de
umor si va iubi mai mult decat orice altceva luptele sau joaca cu mingea. Nu va avea nici prea multa minte, astfel ca va avea nevoie de sfatul tau pentru a putea gandi corect.
- Pai suna fantastic, spuse Eva ridicand din spranceana. Unde-i buba? intreba ea.
- Ei bine, il poti avea cu o singura conditie.
- Si care e aceasta, o Doamne?
- Dupa cum am spus, va fi mandru si arogant si se va admira mai tot timpul pe sine. Va trebui sa il lasi sa creada ca el a fost primul creat. Nu uita, acesta trebuie sa ramana micul nostru secret.
Stii tu...ca de la femeie la femeie.

Un sot, satul de sotia sa care-l tot intreba cum arata, ii cumpara o oglinda mare, ca sa se vada in ea din cap pana in picioare. Asta a mers un timp, dar acum ii punea aceleasi intebari, stand in fata oglinzii. O data, proaspat iesita de la dus, se plangea ca are sanii prea mici. Sotul, care de obicei tacea, ii spune :
- Daca vrei sa-ti creasca sanii, ia o bucata de hartie igienica si freac-o intre ei cateva secunde in fiecare zi.
Femeia se repede, ia o bucta de hartie si se apuca sa o frece intre sani: -
- In cat timp o sa-mi creasca?
- Va dura cativa ani!
Sotia se opreste:
- De unde stii tu ca daca frec o bucata de hartie igienica intre sani, acestia o sa imi creasca in cativa ani?
- Cu fundul a mers, nu-i asa?

Este vara si foarte cald. Sotul iese din baie si ii spune sotiei:
- Iubito, este foarte cald si trebuie sa tund peluza. Ce crezi ca vor spune vecinii daca ies afara dezbracat? Sotia il priveste si raspunde:
- Ca probabil m-am casatorit cu tine pentru bani...

NUMELE
Daca Ana, Maria si Andreea se intalnesc la o cafea, ele vor dialoga, spunandu-si Ana, Maria si Andreea.
Daca Radu, Mihai si Marius ies la o bere, vor dialoga spunandu-si (afectuos): "Grasule", "Prostule", "Testosule", sau "Mosule".

ACHITAREA NOTEI DE PLATA
Cand se primeste nota de plata, Radu, Mihai si Marius vor plati fiecare cate 10 lei, chiar daca nota este de 25 lei.Niciunul nu va avea marunt si niciunul nu va recunoaste ca ar dori rest
Cand femeile primesc nota, scot imediat calculatorul din geanta.

BANII
Un barbat va plati 20 lei pentru ceva ce valoreaza doar 10 lei, nsa ii este necesar.
O femeie va plati 10 lei pentru ceva ce valoreaza 20 lei si nu ii este necesar, dar este la reducere.

BAIA SI LUCRURILE PERSONALE
Un barbat are 5 obiecte in baie: o periuta de dinti, pasta de ras, aparatul de ras, un sapun si un prosop luat de la hotel
Nr mediu aproximativ al obiectelor din baia unei femei este de 337.Un barbat nu este capabil sa identifice majoritatea acestora

ARGUMENTE SI DISCUTII
Femeia are ultimul cuvant, in orice fel de conflict
Orice ar avea de spus un barbat dupa aceea, este doar inceputul unei noi discutii

VIITORUL
O femeie isi face griji cu privire la viitor pana cand se casatoreste
Un barbat nu isi face niciodata griji referitoare la viitor, pana cand se casatoreste

SUCCESUL
Un barbat realizat este acela care produce mai mult decat poate cheltui sotia sa
O femeie realizata este aceea care poate gasi un astfel de barbat

MARIAJUL
O femeie se casatoreste cu un barbat, sperand ca acesta sa se schimbe, insa el nu o va face.
Un barbat se casatoreste cu o femeie, sperand ca aceasta sa nu se schimbe, insa ea o va face

VESTIMENTATIA INGRIJITA
O femeie este ingrijita cand merge la cumparaturi, cand uda plantele, arunca gunoiul, raspunde la telefon, citeste o carte sau un mail etc
Un barbat va fi aranjat cu ocaziua unei nunti sau a unei inmormantari

NATURAL
Barbatii se trezesc la fel de atragatori ca atunci cand s-au culcat.
Femeile, cumva, se "deterioreaza" in timpul noptii.

7 miracole la barbati:

1. Toti barbatii sunt al dracului de ocupati.
2. Desi suntem ocupati, avem vreme de femei.
3. Desi avem vreme de femei, nu prea ne intereseaza de ele.
4. Desi nu prea ne intereseaza femeile, tot timpul avem una langa noi.
5. Desi tot timpul avem una langa noi, ne mai "dam" si la alta sau altele.
6. Desi ne mai dam la alta sau altele, ne enervam daca femeia cu care suntem ne paraseste.
7. Desi femeia cu care suntem ne paraseste, tot nu invatam din greselile pe care le facem (si tot ne mai dam la altele).

7 miracole la femei:

1. Pentru o femeie, este tot timpul importanta securitatea "materiala".
2. Desi este important a supravietui din punct de vedere material, ele tot timpul isi cumpara haine scumpe.
3. Desi ele tot timpul isi cumpara haine scumpe, niciodata nu au cu ce sa se imbrace.
4. Desi ele spun ca nu au niciodata cu ce sa se imbrace, tot timpul se imbraca frumos.
5. Desi tot timpul se imbraca frumos, haina pe care o pun pe ele este doar "carpa veche".
6. Desi ele zic ca este doar o "carpa veche", se asteapta de la tine sa le faci complimente.
7. Desi tu incerci sa le faci complimente, ele nu te cred niciodata!

Tu nevasta, este adevarat ca ai avut mai multi barbati inainte sa te mariti cu mine ?
- Mai barbate ! Mancare buna ai ?
- Am !
- Haine curate ai ?
- Am !
- Aseara ti-a placut ?
- Mi-a placut !
- Da' alalta-seara ti-a placut ?
- Si inca cum !
- Pai cum crezi tu ca se invata toate astea, la fara frecventa ?! laughing

:d

6 răspunsuri:
| MaXim1trafic0de1drogusoare a răspuns:

Ppppfffff... o gramada...
ce ar fi sa iti dau un site si sa vezi? :D
http://bancuri.rol.ro/bancuri/moldoveni/ is o gramada de pag. de acolo' am invatat si eu bancuri:>
da mai stiu7 inca' unu.
-un om se satura de viata si vrea sa se sinucida.se gandeste sa se spanzure.merge in padure, isi gaseste un copac potrivit, pune un scaun sub el si leaga o franghie. apoi, se urca si isi pune franghia pan ala mijlok' dupa care se lasa purtat de vand.un vanator trece pe acolo' si zice"domnule' da ce faceti acolo?" omu: "eu ma spanzur! ma spanzur!" V:"noh' bine spanzurati'va da cand te spanzuri trebuie sa te legi de gat nu te mijloc" O :"am incercat da ma sufoca" :D

| Maddalinapunct a răspuns:

un roman un prost si un rrom au facut pariu care poate sta cel mai mult cu un porc intr-un cotet.a intrat romanul. dupa 5 ore a iesit: pfuai ce pute porcul.a intrat prostul. dupa 10 ore a iesit: pfuai ce pute porcu. a intrat tiganul, a stat 1 ora. a iesit porcul: pfuai ce pute tiganullaughing

| IntodeaunaPunPariuCuViata a răspuns:

Cum se numeste transpiratia de rrom?
R: Esenta de rom rolling on the floor
Funda?

| H3Lp3r1 a răspuns:

Bula avea un cal si calul nu avea nimic inpotriva

| Yana_4447 a răspuns:

Prietenia intre femei: O femeie se intoarce acasa dimineata. Barbatul o intreaba unde a fost pina la ora asta, la care femeia respunde ca a dormit la cea mai buna prietena a ei. Barbatul da telefon la 10 din cele mai bune prietene ale sotiei. Nici una nu ii confirma ca a dormit noaptea la ea. Prietenia intre barbati: Se intoarce barbatul dimineata acasa. Femeia il intreaba unde a fost pina la ora asta. El isi argumenteaza lipsa datorita faptului ca a dormit acasa la cel mai bun prieten. Femeia telefoneaza la 10 cei mai buni prieteni a sotului ei si din toti, 8 ii confirma ca intr-adevar noaptea precedenta sotul ei a dormit la ei... Ceilalti 2 insista ca inca se afla acolo

Doua vecine se cearta la gard: - Nenorocito ce esti! Barbatu-meu iar a dormit la tine in noaptea asta! Cealalta ii raspunde: - Poate la tine doarme! La mine sta treaz.

Intr-o zi, la usa unei batrane, suna un domn elegant imbracat cu un aspirator in mana. - As dori sa va prezint cel mai performant aspirator..., iar in acelasi moment arunca pe covorul din holul casei o cantitate considerabila de balegar, explicand... - Daca acest aspirator nu va curata TOT, promit ca restul il voi manca! Batrana, dupa ce asculta toata povestea, ii raspunde: - Atunci sper sa ai pofta, ca nu am curent de azi-dimineata!

În plin act sexual, o femeie matura, îi spune sotului ei (EA) : - Tu semeni cu un celular! (EL) 55 de ani, mândru zice: - Vibrez mult? (EA): - Nu! Dar intrând în tunel, îti cade semnalul

Undeva la ţară... Bătaie în geam noaptea pe la ora trei: - Hei, n-ai vaăzut o turmă de boi? - De ce? Ai rămas în urmă?

Doi vampiri reparau motocicleta. - Da-mi te rog surubelnita! - Ia-o pe asta. - Aiiiiiigghhhhh! nu pe asta in cruce, cretinule!

La un botez, nasul copilului este întrebat de preot : - Te lepezi de satana? - M-aş lepăda părinte, dar am patru copii cu ea!

| MarySille a răspuns:

Tatal mort de foame!~
Deschide usa la frigider taica si vezi ce avem pe acolo
Baiatu: Dar nu am cum!
tatal: haide baiatu tatalui deschide frigideru ca mi-e o foame.
baiatu:tata nu pot
tatal: Of, baiatu tatalui ce nu poti sa deschizi un frigider chiar asa de tantalau esti?
Baiatu:Tata daca nu pot ce vrei sa fac?
tatal: Deschide tata frigideruuu
baiatu:Tata tocmai se afla mama in frigider
tatal: Ce ai ssspuss?
baiatul: Pai da tata pentru ca am luat-o pe mama sa o bag in frigider tocmai cand ea dormea.
tatal: Mai baiatule tu esti nebun? cum sa faci tata asa ceva?
baiatu: pai tata...stii,mama tocmai se plictisea de pat.si a zis sa nu o bag in frigider.
fratiorul baiatului: tata tata tata tata tocmai mama a plecat la cumparaturi sa imi i-a o ciocolata de aia cu room!
Tatal : """""CEEEEEEEE?""""""Cum adica?
Fratiorul baiatului: pai tata a zis ca numai aveam nimic in frigider si s-a dus ea sa cumpere cate ceva!
tatal : Baiii baiatule zici ca e in frigider si tocmai ea e plecata, stau de 1 ora sa iti spun sa deschizi frigiderulllll! 11
baiatul: Pai tata, daca esti chiar asa de lenes...si nu te ridici.tocmai ti-am spus ca mama e in frigider!
Tatal : Pai, aaaaaa uite-mi sandwichul pe masa!
Fratiorul: tataaa tocmai am mancat sandwichul!
Tatal : bine atunci voi manca altceva!
Tatal: Aaaaaa uite ca mi-am gasit o inghetata.sa o mananc!
Baiatul: tata tocmai a linso Blechi!
tatal :cee a facut?
Baiatul:da ce ai auzit!
Tatal furios isi iese din fire: singurul lucru care mai am sa mananccccc este o friptura de mielsad
Fratiorul: Tata tata tata tocmai am vorbit cu mama si mi-a zis ca a mancat ea friptura ca o durea burta!
Tatal: Ceeeee? Acumm eu ce manac?
Fratiorul: Nu stiu!
Tatal: eh, atunci ma voi duce sa caut tot frigiderul cred ca voi gasi ceva!
Cauta tatal in tot frigiderul 2 ore si nu gaseste nimic.La un moment dat tocmai apare mama:
Ce cauti iubitule in frigider?
tatal: pai niste mancare de 2 ore si am obosit
mama: Stai dragul meu ai uitat ca nu avem nimic
Tatal: Pai mi-a zis ala mai mic ca te-ai dus la cumparaturi
mama: Nu e adevarat tocmai am fost plecata la unul acasa
tatal: ceee?
mama: Da dragule nu stiai ca ala erai tu? eram si prin frigider nu vezi cata mai burta am?smug
Tatal:!
Baiatul: tata uite am gasit o alta inghetata pentru tine!
fratiorul: Tata tocmai a linso catelul ca era dupa pat!
Tatal: Ceee! atunci pe tine cine te mai linge ma?

Întrebări similare