Pai ai putea sa faci o felicitare! Si in felicitare sa scrii o poezie sau cateva ganduri care sa-i arate acelei persoane ce simti. Sau ai putea sa-i faci o bratara (nu din elastice ca alea contrafacute sunt cancerigene si o sa dea vina pe tine daca face cancer sau sa ii scrii numele mare pe o foie sa il colorezi frumos si sa faci inimioare pe langa. Sau, daca ai talent la desen, sa incerci sa desenezi acea persoana.
Eu te sfatuiesc sa faci o cutie din carton colorat deasupra o funda din hartie creponata, sa poti sa
deschizi cutia fara sa o rupi ca sa o refolosesti, inauntru sa fie o bratara, un inel optional accesorii pentru par, un carnetel mic cu un pix(asta e pentru fete) si pentru baieti inauntrul cutiei
Depinde de varsta... Dar daca este prietenul (iubitul) tau, ii poti face o inima crosetata! Iar daca este un BFF atunci, îi crosetezi BFF si lipesti cumva pe o foaie plinaaa ochi de sclipici! Iar daca este vorba de parinti, atunci, daca e vorba de mama, un colaj cu ce iti poti tu imagina mai bun si mai frumos pentru ea! Iar daca e vorba de tata, ii faci tot la fel un colaj sau ceva de genu'...
Daca e vorba de adolescenta... Habar n-am... :-) sper ca te-am ajutat...
aStefan97jsvduhsvsjskab întreabă:
anonim_4396 întreabă: