anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ce credeti.eu sunt inalta 1.74 e ok sa port tocuri? adica de exemplu o sa ma duc la balul bobocilor si o sa ma imbrac cu o rocita si bineinteles nu pot sa-mi iau incaltaminte cu talpa joasa ca o sa se vada ingrozitor, dar totusi mi se pare putin ciudat in primul rand ca eu nu prea port tocuri tocmai pentru asta ca sunt inalta(stiu ca se vede bine un toc, dar parca lumea se uita ciudat si insistent si spune ia uiteo si pe aia dupa ce ca e inalta isi mai ia si tocuri, dar eu cred ca persoanele alea sunt cam proasate fiindca nu isi dau seama ca la unele tinute iti trebuie obligatoriu un toc cat ar fi el de mic sau de fapt unt inviioase ca si ele ar fi vrut sa fie inalte si cum nu sunt vor sa ne faca pe celelalte sa ne simtim prost), dar parca nici eu nu ma simt in largul meu cand o sa am 1.77 sau ceva de ganu purtand tocuri si marea majoritate 1.60.multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| MM a răspuns:

Nu te mai gandi la ce-o sa zica lumea, las-o sa vorbeasca. Ia-ti tocuri daca tu asa vrei si distreaza-te.

3 răspunsuri:
| motanelul a răspuns:

Buna eu zic sa porti tocuri daca iti iei rochie dar sa fie cat mai miki

| BlackButterfly a răspuns:

Poti sa-ti iei niste pantofi cu toc mai mic...

| barsan1986aditza a răspuns:

Important este sa porti ceva cu care sa te simti ok.Nu trebuie sa porti toc daca nu te simti tu bine.Am vazut fete si mai inalte cu tocuri iar daca ele se simnteau bine asta era cel mai important. Daca nu vrei tocuri ca nu te smti ok ia-ti ceva cu talpa joasa sau un toc cat mai mic.Casa compesezi ia-ti niste accesori care sa distraga atentia e la incaltaminte. Poti creea un alt centru de atentie decat incaltaminte de exemplu talia, gatul sau ceva sic adugat la rochie.

Bafta! Pupicii