Uite ideea mea : Îţi iei rochia maro e ce-a mai potrivită şi o combini cu ceva, petice ştiu eu...Sclipici găseşti tu ceva ciudat şi pantofii, unii negri de înmormântare sau ştiu eu pe care dai cu vopsea sau dacă merge îi colorezi. Şi dacă vrei împrumuţi şi tu la o/un vecin/a, prieten/a o eşarfă neagră sau dacă ai, o pui în jurul gâtului, după te machiezi găseşti tu un ruj negru, sau maro închis dacă nu ai ceri şi tu de la cineva, te machiezi cu negru asta o ştiai şi îţi mai trebuie o mătura şi gata.
Baftă!
Pai ai o maleta de orcie culoare cu rochia pe care o ai cu palori pe care o ai, adica nu ai mai vazut rochii rosii si maro
Pai iti iei rochia rosie sau maro. Daca iti iei de exemplu rochia rosie, poti sa cosi pe ea bucati de material negru.asta daca palaria este neagra.iti mai pui niste manusi cu degete taiate, si ce accesorii mai vrei
:*
Sall! alege rochia rosie si combino cu ceva mai neobisnuit : de ex:lipeste pe ea bucati de punga de plastik asa incat sa para panza de paianjen. ia o matura cu coada de lemn si o perechie de cizme sau ghete musai negre! sau sandale cu platforma SI machiazate cu mult negru, fatzi unghiile negre si daca ai i-a din casa o jucarie ca o pisica neagra sau papushika voodoo :-s agatzo de matura si o sa para amuzant ciufuleshtetzi un pic paru.si pune o clamitza cu paianjen in el ok, ai grija de tine.
XoXo MIMI
anonim_4396 întreabă:
rockeritzanumber1 întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: