| Dyanna_3716 a întrebat:

Ce faceti? As avea si eu o intrebare: Am un catea de o luna! Rasa: coibanesc german! Culoare alba cu cateva pete maro! Mam hotarat greu ce nume sa-i pun! Am intrebat multi prieteni! Si cineva pe mess mi-a zis sa-i pun DAYSY! Si mi-a placut foarte mult! Acuma toti ii spunem Daysy! Voi ce parere aveti? Credeti ca il caracterizeaza! Vreau raspuns rapid!

Multumesc!

Răspuns Câştigător
| BlueCupcake a răspuns:

Da, ai dreptate. Daysy e un nume frumos, si chiar caracterizeaza rasa ciobanesc german. Eu zic sa il lasi Daysy... Mie mai imi place si numele Lucky pentru caini...

Sa-l stapanesti sanatoasa!

7 răspunsuri:
| DroGuleTz a răspuns:

Daysy e un nume superb si i se potriveste big grin

| iacobitza a răspuns:

Lucky sau nero ȘD

| Tormentor a răspuns:

Eu zic ca este un nume frumos si ca ii se potriveste

| ytalyanu a răspuns:

Sorry dar daysy pare un nume de pichinez, pe cand ciobanescul german este un caine mare si foarte destept, asa ca va trebui sa gasesti alt nume, succes

| Ramona4you a răspuns:

Ai putea sa ii pui numele Lord ca asa am avut si eu un caine ciobanesc german dar a murit sad si daca e fata merge daisy ca nu am inteles ce este daca e caine sau catea fundabig grinbig grin:X?

| Alecsia a răspuns:

(o catea*) Numele este dragut, depinde si de personalitatea ei. Este un nume de origine frantuzeasca. Daca este jucausa o caracterizeaza foarte bine. Am avut si eu o catelusa, ciobanesc german si o chema Cora.

| zuzulik_1907 a răspuns:

Se potriveste numai daca o strigi " deisi" mie imi place foarte mult cum sunahappy