anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce faceti? Cum v-ati petrecut aceasta vacanta?

14 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Pai stau la mare deci...

http://enlightenyourday.com/......-beach.jpg

| positivity a răspuns:

Sinceră să fiu, nu am făcut mai nimic în această vacanță! Am lenevit zilnic!
Săptămâni întregi am stat în fața laptopului, pe TPU, plictisindu-mă!
Însă, am mai fost și pe la bunici în vizită, am mai călătorit puțin, a fost distractiv, dar a trecut cam repede!

| ovidius a răspuns:

Turul Europei. By bus.

| Rakanishuu a răspuns:

N-am facut absolut nimic. Pot sa spun ca a fost cea mai urata vara de pana acum.
Am mai avut si teme de la cer pana la pamant...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! Bine,tu? Paiii... Am fost la mare,la bunici,pe la mall in Bucuresti, la prieteni, zile aniversare, si de final de vacanta, pe 13 septembrie merg la munte pana pe 14 septembrie.Tu cum ai petrecut vacanta?

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Pai la mare, acasa, la pescuit, la PC, cu labutele pe cartea de matematica si de romana si maine la Muzeul de animale din oras...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Plictiseala enorma in aceasta vacanta la fel ca si in celelalte. Nu am facut nimic, am stat zilnic la laptop pierzand vremea. Inteleg ca nu am avut posibilitatea sa plec prin nu stiu ce tari sau chiar aici la mare dar asta nu inseamna ca trebuia sa stau zilnic la laptop. Macar de citeam si eu ceva.
Sunt un retardathappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum mi-am petrecut-o si pe cealalta.

| RoboțelulAndroidDinTelefon a răspuns:

Turul Romaniei (by Fiat Coral).

| LivingLouder a răspuns:

Am stat la bunici si pecalculator ca si in momentul de fata

| StReEtDaNcEaNa a răspuns:

Salut! pai la mare, la bunici, cu cortul, la pescuit etc..si in rest calculator big grin
Desi nu prea am avut timp de el.

| micutzafinetze a răspuns:

High laughing

| iöиi a răspuns:

Omg! cred ca a fost o vara minunata, prietena mea a venit din Spania, deci am facut extrem de multe nebunii, am fost la munte, m-am relaxat, si,, uite asa s-a terminat vara, foarte repede.tu ce ai facut?

| Madalina921 a răspuns:

Hey! Mare, munte distractie, prieteni