Desi poate orgoliul meu atinge cote mult prea-nalte, sa stii ca-ncep sa simt ceva ciudat cand stiu ca esti departe;
In jocul ăsta nu îmi e frică. Sunt amantă, iubită si amică. Poate lumea crede că sunt sora ta mai mică, fără să stie că eu pentru tine sunt unică'. ;
As vrea sa stii, sa stii ca merg mai departe.As vrea sa vezi, eu pot si fara tine. =p~";
"Era mereu unde erai si tu, mereu cu tine. si tot ce facea, facea ca tie sa-ti fie bine.;
Pierduta intr-o cascada de cuvinte fara inteles. Mergi usor prin ploaie ca nu ai de ales bbe';
N-o mai face ma pe desteptu, i-ai spus prietenului tau : "In noaptea asta am plans pentru ea."";
"Numai am pe nimeni care sa ma vrea.Sunt de unul singur cu durerea mea'.";
"`Ai vrut sa pleci si ai plecat. Da, zambesc. ~ Da, sunt fericita. ~ Si da, te-am uitat;
Fa-l sa se gandeasca un minut din viata lui. Ca ma cunoaste si ca odata am fost a luuuui. ~ ma durea glezna de la mana. "
Spune-i doar ce ii place ei ca doar asa vei profita si vei avea tot ce vrei. Spune-i numai ce vrea ea, ia-o de mana si usor du-te spre camera ta. ;
Toate trec atunci cand nu te astepti. Si poate intr-o zi ai sa inveti si tu sa iert;
Ea niciodata n-o sa fie in stare sa te raneasca, sa te insele.Si daca ti-a promis chiar o sa te duca la stele.;
E o lume rece si uneori atat de falsa, multi tin ascuns adevaru intr-un cub de gheata';
Hai intoarce-te si indrazneste sa ma mai privesti odata, cum o faceai de atatea ori;
Soarele cu vremuri bune nu-si arata zambetu, parca s-a saturat si el sa ne incalzeasca sufletu;
funda?
Sa ai puterea sa spui Da.
Caci ai curajul sa spui Nu.
Si`n fiecare clipa grea,
Sa fi mereu acelasi Tu.
Fiecare devine eroul propiei sale vieti.
Aud vibrand vocea ta in toate zgomotele lumii.
Trandafirul infloreste,cel ce scrie te iubeste! tot asa si cititorul sa iubeasca scriitoru!
Pe masuta mea de brad,stau cu capul aplecat,aplecat si pus pe ganduri,cum sa`ncep aceste randuri
Sunt doar un copil! intr-o lume mult prea mare! :-s
Tu cand te-ai nascut,te-a nascut plangand,iar cei ce te-asteptau,te asteptau razand.Fa asfel ca in viata atunci cand te vei stinge, sa-i parasesti razand,pe cei ce te vor plange.
O mica stea a apus de curand, iar tu nu mi-ai raspuns inca! eu te iubesc dar tie nu iti pasa, atunci am hotarat! "Adio"nu mai insemni nimic pentru mine.Adio, Adio iti spun dar te iubesc, adio, adio! tu nu m-ai inteles!
Nu prea le am cu statusurile!
In the end we'll conserve only what we love, we'll love only what we understand, we will understand only what we're taught.
LoredanaMaria11 întreabă: