| Iiiiioana a întrebat:

ce fain e afaraa big grin mergem cu clasa la iarba verde aicia aproape si nu prea stim ce sa ne jucam. cu mingea, adevar si provocare, carti, cu discul, dar altceva, ce?
nu am idei? :-s
niste sugestii, si daca sunteti draguti sa si spuneti putin cum se joaca, asa pe scurt big grin
funda la cele mai multe big grin
pwpz kiss

Răspuns Câştigător
5 răspunsuri:
| Iiiiioana explică:

Merci tuturor :d pentru raspunsuri. acum plec deci cel mai mult m-a ajutat @Adriana.

Răspuns utilizator avertizat
| BuLiNuTzACrazy a răspuns:

De ex:flori fete sau baieti sper ca stii cum se joaca.Dea oile inchilcite,de exemplu,un copil nu trebuie sa se uite ce fac ceilalti,dar ceilalti se iau de miini si se inchilcesc fara sa dea drumul la miini,sapoi acel elev trebuie sa va discilceasca inapoi(e interesant). Puteti sa va jucati un joc cu mingea dea florile, de exemplu spune o floare si transmite mingea mai departe,, si tot asa mai departe.Cine nu mai stie flori inseamna ca a pierdut. Puteti sa organizati diferite concursuri sau intreceri,footbal,dea vatea ascunselea, sariti coarda, va jucati in carti.Si multe altele. sper sa te ajute sfatul meu si distractie placuta draga!

| anndrada98 a răspuns:

Pai si eu am fost cu colegii si cel mai mult ne-am distrat cand am inceput sa ne udam cu apa. spune-le colegilor tai sa isi aduca sticle cu apa si sa va udati iar fetele luati-va costumul de baie si si baietii daca vor tongue... daca nu puteti juca fotbal, rem, carti si jocuri de familie... oricum iti urez distractie placuta si sper sa te ajute sfatul meu :*

| Buba a răspuns:

Hey! ati putea sa umpleti niste sticle cu apa si sa le faceti gauri in dop sa va jucati cu apa. Ati putea sa alergati si sa faceti anumite concursuri. poate si cu premii cine stie laughing. distr placuta!