anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,ce-i sa-i cumpar mamei mel de 8 martie?

Răspuns Câştigător
| Bubislinx a răspuns:

Ai putea sa ii cumperi un buchet de flori, si ceva ce isi doreste de mult timp sau daca nu iti permiti ii poti cumpara cevaa de care ii este pofta de mult timp!big grin

14 răspunsuri:
| LiviuStefan a răspuns:

O floare...E ceva semnificatic si e si ieftina. Poti sa ii iei un buchetel de flori naturale big grin.Eu anul trecut i-am luat crema dar a terminat-o rapid la cum se da ea.laughing

| alex500 a răspuns:

O floare si o cutie de bomboane!

| KingOfShadow a răspuns:

Nu o floare cum spun ceilalti daca ai ceva bani ia un buchet mare cu trandafiri nu o floare la 1 leu si nu o cutie de bomboane ci o ciocolata mai scumpa

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă îi place să citească, merge o carte; dacă îi plac parfumurile, o sticluță cu parfum este bine venit, etc. asta ca să-ți dai seama pe ce ai putea merge și în funcție de buget.
Pa, pa.

| Fatanumarul1 a răspuns:

Nimiiiiic rolling on the floor)))

| OtiliaP a răspuns:

Poti sa-i iai un parfum. Dar daca nu ai sursa de bani contribuita, ti-as recomanda sa-i iai un buchet mare de trandafiri fiindca nimic nu e mai scump decat un cadou oferit din suflet. Vai vedea se va bucura mult! Fundita?

| cipri1999 a răspuns:

O floare ar fi cel mai frumos happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!
Îţi dau nişte idei:
buchet de flori,ghiveci cu flori, tort cu mesaj personalizat (comandat şi cumpărat de la cofetărie sau pregătit chiar de tine), cutie cu bomboane de ciocolată, parfum, programare la coafor, totul în funcţie de bugetul tău, după cum îţi permiţi.
Te pup!

| YuukiYuuki a răspuns:

O cutie cu ciocolata, o floare si un "te iubesc" happy

| Lynna a răspuns:

Pregateste-i un tort( daca te pricepi in bucatarie, eu asta o sa fac) Daca nu poti sa ii iei un parfum, o crema depinde ce buget ai... Daca tot nu de hotarasi, florile te salveaza intotdeauna...

| Truxiie a răspuns:

Iai un lant frumos, daca iti permite bugetul, daca nu iai o floare cu spunea Liviu.big grin Sau planta ei preferata, fai o scrisoare in care sa iti asterni gandurile, sa ii spui cat de mult o iubesti etc:*

| MadalinaElly a răspuns:

Multumesc
LiviuStefan
Bubislinx
alex500, KingOfShadow, Legiuitoarea,
OtiliaP, cipri1999, ingerinfrant, iPff,,
Lynna, Truxiie (voua v-am dat voturi :*)

| Carmen100 a răspuns:

Depinde de buget. poti sa-i cumperi o prajitura, o bluza, sai faci o felicitare...dar eu cred ca cel mai mare si mai frumos cadou pe care il are esti tuhappy

| MimiValik a răspuns:

Ar fi bine sa-i dai o floare sau un buchet de flori care i se potriveste in functie de zodie. Ca sa vezi care e floarea potrivita intra Aici: http://www.flu.ro/......zodii.html

Întrebări similare