Iti trebuie:2 costume de baie (unul pentru schimb, in caz ca este ud la plecare), solutie de protectie solara, patura sau cearceaf, prosop, papuci de plaja, palariuta, umbrela(de preferat de soare), ochelari de soare, sapun pentru dusul final, mancare si apa(daca nu ai de unde cumpara sau cu ce cumpara), o carte sau ceva de umplut timpul (revista, rebus, carti de joc, remi, trusa de manichiura...)si... vreme buna de plaja.Ai grija la radiatiile ultraviolete periculoase in zilele astea, din cauza eruptiilor solare si nu sta la soare intre orele interzise!
Lotiuni de bronzat, telefonul tau, daca nu sti sa inoti un colac sau saltea si bani in caz ca vrei sa cumperi ceva
Costum de baie, prosop, bani si telefon ca sa am eu ce sa fur si ceva de mancare ca apa o sa bei cand o sa te inec eu
Bikini si sutien ( optional ), si prosti de ale care se baga in urechi ca sa nu iti intre apa in ele, si colac daca te depaseste apa.
Doamne ce intrebare stupida! Iati costumu de baie, o patura pe care sa stai, un prosop, crema de plaja, slapi, eventual carti de joc ca sa nu te plictisesti si gata!
macar da-mi o funda ca m-am obosit sa rasp la intrebareaasta stupida.
Doamne ce intrebare stupida! Iati costumu de baie, o patura pe care sa stai, un prosop, crema de plaja, slapi, eventual carti de joc ca sa nu te plictisesti si gata!
macar da-mi o funda ca m-am obosit sa rasp la intrebarea asta stupida.
Prosop, ulei de corp, ceva pe care sa stai si nu stiu... ce mai vrei thu...esentialul asta e`
Prosop de plaja, lotiune pentru protectie solara cu SPF mare, mai ales daca te duci in miezul zilei, geanta, telefonul mobil, banii, eventual o casca de inot (ca sa nu te uzi pe par) si poate o minge sau ceva, daca vrei sa iti faci prieteni sa sa jucati volei in apa. Sper ca te-am ajutat!
-costumu de baie
-prosopu
-2 L de apa
-mancarică
-papucei
-cearşaf/rogojină
-crema de protectie solară/sau dacă ai tenul masliniu un ulei de corp
-ceva de pus pe cap
Distractie placută!
anonim11xx întreabă:
Bittyocean întreabă: