De alergat:
=> Leapsa ( pe animale, culori)
=> Baba oarba ( aveti totusi grija sa nu va loviti de copaci etc )
=> Sticluta cu otrava
=> Mata pe culori
Cu mingea:
=> Inghetata
=> Sporturi: baschet (daca aveti vreo tinta prin apropiere), fotbal ( daca vrei ), volei etc.
=> Magarusul
=> Flori fete sau baieti
=> Carti (razboi, macao, killer te-am prins , chems, tabinet, pacalici)
=>Mima
fundita?
Sa te distrezi!
Vara ai putea sa joci si urmarita, tata tara vrem ostasi, baba oarba, fotbal cu baietii
Hei crazylollipop! pai, lapte gros, baba oarba, prinselea, prinsa pe culori(pe coco), sticluta cu otrava, spionajul
(sa spionezi pe toti care trec), volei, ratele si vanatori.^^
Stiu eu... se numeste chayna... o pers sta jos p un scaun si altul ii tine mainile la ochi, unul sta in fata lui si il intreaba la cati metri te-ai inecat? si arati cu degetele fara sa vada el si intrebi:atat?(la cati metri te-ai inecat(arati)atat?); apoi; cine te-a salvat(arati spre cineva) si intrebi cine te-a salvat?(arati)persoana?; apoi; unde te-a sarutat (arati la tine unde)aik?; apoi; de cate ori si arati la fel ca la metri; apoi cel la care a zis da ca l-a salvat se duce si il pupa unde a nimerit cand ai intrebat; daca nu ghiceste cine a fost se mai face o data; daca ghiceste se pune acea persoana; fundita? plss
-Flori, fete si baieti
-Prinselea
-Baba oarba
-Fazan
-Un joc cu mingea, gasiti voi
Afara te poti juca:
1.cu coarda
2.in sotron (daca ai creta)
3.cu batista
4. s-ar putea si de-a baba oarba
Sper ca te-am ajutat...nu uita de fundita daca merit.
Depinde de varsta ta, de exemplu mie imi placea cand eram mai mic sa joc 'Flori, fete si baieti'.
Uite cum se joaca:
''Se poate juca cu 3 sau mai multi copii, cu mai multi e mai distractiv.
Se aleg doi copii care se despart de ceilalti si se gandesc la un numar de la 0 la 10. Se reintorc la ceilalti si asteapta ca ceilalti sa ghiceasca numarul. Cine a ghicit-o poate alege o categorie dintre nume de flori, fete sau baieti sau alte categorii (masini, prajituri, actori etc.).
Cei care au ales numarul se duc sa aleaga doua nume din categoria aleasa si dintre astea doua va trebui sa aleaga una cel care a ghicit numarul. Numele ales ramane cu el/ea sa se gandeasca la un alt numar.''
Uite ce zic eu.depinde de varsta daca ai 5-10 sau poate si mai mult mie imi placea sa am o papusa mai mare si sa zic ca e fata mea si mergeam in excursie cu ea in orce oras la orce casa care e tot casa mea. dar inainte sa plec imi luam vreo 10 haine sau cte vruiam ale mele.etc.si cand ajungi sa zicem in constanta poti sati descarci bagajele si sa te duci la mare impreuna cu fata ta bine ca tot in curte/casa te joci si poti sati inventezi si un iubit imaginar.sau daca esti baiat te prefaci ca ai iubita imaginara. asa imi placea sa ma joc eu cand eram mica. daca te-ai jocat te,,, joci sau te vei juca... raspunde-mi. funda. plzzz. te pup si sper sa te joci
B|b\\b\b\jn\vbjhv\n hjFva VNBV JHV H\A AJAJKB HA H GA GAN\J HAv dn h\ n vaNVnxcb ha\h\bvx hav zghgd \ ng NB\b N nmabXHJ MAS\HJ\GN NDBHXFX H HT N, KVJIZ\Y Kcb ujzgdjhABj gajshbdjhgxb ja
anonim_4396 întreabă: