| Bitzy a întrebat:

Ce mai faceti? Eu nu prea bine! Am pus de multe ori aceasta intrebare.imi puteti spune programe noi de modificat poze online? Multi(sa recunosk)au raspuns, dar in zadar.As vrea sa fie speciale deoarece cred ca cunosk vreo 40-30 de programe dintre care mi-au placut doar 20 sa zicemthinking Nu vreau sa ma dau mare. Ca stiu multe programe dar chestia e ca nu mai gasesc nimic nou.As vrea sa ma ajutati! Da ca as putea sta de vb cu un "expert"(imi trimitzetzi id p mesaj) iar el sa-mi sp programe ar fi minunat! Raspunsul care ma "chiteste" a luat premiu'

1 răspuns:
| romaniaaa a răspuns:

Salutare dragi useri TPU, as vrea sa anunt deschiderea uni forum destinat amatorilor photoshop, unde vor putea invata lucruri noi si isi vor putea arata creatiile.Forumul este complet gratuit , iar daca va inscrieti acum puteti sa faceti parte din echipele de tutoriale si resurse. http://photoshopdesigner.forumer.ro/forum.htm .Este cineva interesat?

Imi cer scuze administratorului pentru micuta publicitate.( trebuie sa mentionez ca forumul e prospat deschis)

Întrebări similare