Nu exista persoane "emo"... emo este o prescurtare pentru "emotiv". Intr-adevar ca s-a pus aceasta eticheta pe anumite persoane care arata intr-un anume fel sau fac anumite lucruri. Nu trebuie sa aiba nimeni nicio parere. Fiecare sa-si vada de viata, aspectul si gusturile lui fara sa-i mai judece pe cei din jur numai pentru a-si apara respectul de sine. Specia umana este atat de josnica incat avem aroganta de a ne "exprima liber" asupra unei persoane sau a alteia. Daca te referi la taiatul venelor, again, fiecare sa-si vada de incheieturile lor.
Zi-mi si mie ce intelegi tu cand spui despre o persoana ca e emo...ca sa stiu si eu ce si cum sa-ti raspund.
Problematica discutie. Unii chiar sunt afectati de anumite lucruri, altii doar vor sa iasa in evidenta. Cand vezi o fata cu frizura emo dar imbracata ca Miss World, clar nu vrea decat sa atraga atentia. Adevaratii emo sunt cei care pur si simplu parca nici n-ar fi acolo.
Dar cu totii au nevoie de consiliere psihologica. Nu-s nebuni, dar au nevoie sa treaca peste unele lucruri care ii tin pe loc. Chiar daca majoritatea au bani si nu duc lipsa de nimic, si asta ne face sa spunem ca nu stiu ce-i aia viata, de fapt tocmai asta e, ei nu stiu ce-ì aia viata grea si cand se lovesc pentru prima data de ea, sufera un soc.
Sunt doua metode sa de- emo-nizezi un emo : 1. Psihologul 2. Fa-l sa se indragosteasca de cineva normal, care sa il iubeasca asa cum e si sa-l roage sa isi revina, si sigur ca o sa faca asta pentru persoana iubita.
Una rea.
De obicei persoanele acestea nu au deloc prieteni, se imbraca numai in negru si au dorinte sadice.
Pa, pa.
Dacă te referi la persoanele care adoptă un stil gothic, nu văd problema.
În schimb, dacă te referi la tinerii anti-sociali, cu dorinţa de a se sinucide, făcând dintr-o problemă temporară una permanentă, atunci cred că laşitatea le este specifică, însă ar trebui îndrumaţi pe drumul cel bun.
Buna Mie imi place EMO totusi daca mama imi zice ca vai Doamne daca te vad asa nu cred cs vrei sa stii ce patesti etc dar mie imi plac persoanele emo pentru ca ele sufera si inteleg adica nu ma consider o persoana emo mie imi place lookul emo si as vrea sa il am ascult si rock sunt si foarte sensibila deci... nu am ce sa comentez. Funda ?