Daemon Tools Lite >> cu el deschizi foarte multe jocuri
Succes!
Toate cele bune!
Nu ai nevoie de nici un program. Daca e.iso, monteaza-l cu Daemon Tools Lite.
Da nu pot nici cum sa il instalez
Directx se instaleaza cand instalezi si windowsu
Nu stiu nici mie nu-mi merg multe jocuri
Daca te ajuta cu ceva mie nu imi mergeau jocurile pentru ca nu am avut am avut instalat la placa video NVIDIA si dupa cum mi-a explicat un prieten fara el nu imi mergeau mie jocurile l-am luat de aici http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us dupa ce l-am instalat mi-au mers foarte bine jocurile. Sper ca te-am ajutat
Salut Deea, păi iți trebuie doar Daemon Tools, incearcă să folosești Daemon Tools cel albastru. Fundă?
Dar eu l-am instalat cu cel portocaliu
Acela nu e bun?
De exemplu daca vrei sa joci Sims 3 ai nevoie de DirectX 9. Iar daca vrei sa il instalezi cauta pe youtube "install '...numele jocului...' " si ai sa gasesti tutoriale!
Eu am descarcat un joc dar se blocheaza pc-ul cand ma joc pe el si trebuie sa dau restart la computer.
Nu iti trebuie program pentru acceasta poate tu ai facut ceva pe acolo si ai dat open with dar daca nu ai facut asa nu iti trebuie nimic @!
Dar cand intru imi aprae asta pe joc evice 0 cannot run this title. No supported video graphics card detected. Please check your system hardware.
Pai verifica hardware-ul sistemului Ca poate nu ai placa grafica video destul de buna incearca asa dai click dreapta dai la proprietati dai la compatibility si acolo Dai run this program compatibilyti mod for : Windows xp ( service pack 3) Daca nu trebuie sa schimbi placa video pentru a juca acel joc.
Dar am mai avut instalat The Sims 3 si toate expansiunile si mergea brici dar am dat laptopul la reinstalat si amu nu mai imi merge
Nu iti trebuie nici un program, se deschid singure, poti folosi ''run as administrator'', daca apar nereguli.
Calculatorul trebuie sa suporte atat grafica, gameplay-ul si caracteristicile de baza ale jocului.
Lysm întreabă: