| Ciuuf a întrebat:

Buna ce sa mai fac cand ma plictisesc dar fara televizor calculator sau alt dispozitiv electronic? Va rog funda

Răspuns Câştigător
| Deea_4113 a răspuns:

Uite.iti zic eu ce sa faci.si nu te plictisesti chiar de loc. esti foarte interesant happy eu cand n'am chef de calculator sau tv imifac bratrari din ata mai groasa =p~ esti super fain si iti faci modele din capu' tau.sau te joki cu animalul de pe langa casa love struck.desenezi day dreaming, compui poezii. eu de obicei km astea le fac cand nu sunt la calculator sau la tv. sper ca te-am ajutat bye pup:*

15 răspunsuri:
| florina200 a răspuns:

Citeste,joacate,fa sport, esi in oras, esi cu prietenele la un suc.

| MrWrestleMania a răspuns:

Nici eu nu stiu si eu as vrea. Cel mai bine ar fi sa iesi pe afara sa nu stai inchisa in casa. Daca e urat afara sau nu ai chef incearca orice alceva... stai cu parintii, du-te la un prieten... orice alta activitate in afara de electronice.

| ancutzika27 a răspuns:

Chestii de fete:fa-ti unghiile, cheama prietenele si fa un spa acasa, citeste reviste etc

| RANGE a răspuns:

Citeste o carte,ziare, completeaza integrame, iesi pe afara la o plimbare. funda

| KuKluXClannad a răspuns:

Afaraaaa la o gura de oxigen.

| FetitzaDulce a răspuns:

Buna pai eu citesc ceva, imi fac o tema...dorm.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, ai putea sa incerci sa citesti o carte, sa desenezi [daca iti face placere] sa iesi cu prietenele/prietenii, cu bicicleta, sa faci un jogging sau, ai putea sa faci poze la orice iti trece prin cap, tot felul de pozitii "chestii" traznite [chiar daca e aparat electronic XD]

| buterfly a răspuns:

Hellohappy
Pai iesi la o plimbare cu prietenii, stati de vorba cu siguranta o sa iti mai treaca din plictisealahappy
Citeste o carte, nu stiu fa ceva ce iti placehappy

| Viki20 a răspuns:

Poti sa citesti ceva sau sa iesi cu prietenii...sau sa faci un sport cum mai zice lumea pe-aici, sa dormi. Eu cand ma plictisesc incep sa ma machiez laughing (cateodata, la prosteala). Poti sa te uiti pe geam la lume - asta e interesant de facut noaptea, cand nu e asa multa lume laughing. Mai poti sa incerci sa nu te gandesti 5 minute la pinguini (e funnyhee hee ). Si mai poti sa mergi la cumparaturi... sau daca iti place poate te apuci de scris ceva, vreo povestioara, orice iti trece prin minte.

| DaNuTzZzAaa a răspuns:

Buna.Poy aveam o problema asemanatoare dar cu timpul am pierdut-o...Eu cand ma plictisesc imi sun pretenele si iesim in parca ( depinde). sau merg la bunica si joc cu ea cartilaughing.sau citesk.Dar nu o sa mai ai prea mult timp de plictisit pentru incepe scoalacrying
Sper ca te-am ajutat:X

| GabrielusRacing a răspuns:

Sa iesi pe afara cu bicicleta, mingea sau sa povestesti cu prietenii., sa citesti ceva carti, sa faci origami, sa inveti sa rezolvi cubul Rubik, sa canti, sa faci parada modei, sa faci sport, sa faci tot felul de incercari prin bucatarie si alte chestii de felul acesta. Funda?

| Satan323232 a răspuns:

BUNă!
Adriana!
Păi ca să nu te plictiseştii!
Incearca un SporT!
Volei!
Ieşi afară cu prietenii!
Distreazăte viata nu se bazează pe "pc, tV, Psp,]"!
winking!big grin

| mumulici a răspuns:

Dormi iesi pe afara faci o baie relaxanta citesti pictezi desenezi dansezi

| m3justm3 a răspuns:

Sa citesti carti, sa scrii

| shadowtale a răspuns:

Iesi afara cu prietenii