| R0011 a întrebat:

Ce se intampla daca in timp ce iei antibiotice consumi alcool? Mersi!

18 răspunsuri:
| danyelo112 a răspuns:

Cred ca esti convins ca nu e o combinatie potrivita dintre cele 2.prin cominatia celor doua vei avea dureri de cap stare de voma si chiar voma si pooti sa ajungi si mai rau deoarece efectul lor e la creier si poti face comotie cerebrala

| ionutz0116 a răspuns:

Alcoolul anuleaza efectul antibioticului.Insa agraveaza si boala pentru care luai acel antibiotic.

| Meryem027 a răspuns:

Depinde, cica paralizezi.

| MyI a răspuns:

Cred ca ai durerei de cap groaznice.sau.nu stiu! depinde de organism.nici eu nu stiu ce sa zicbig grin...

| Anonim21321 a răspuns:

Buna.Degeaba iei antibiotice daca bei alcool.Nu isi mai fac efectul

| TPUAiurea a răspuns:

Din cate stiu eu nu-si fac efectul antibioticele. Tin minte ca odata am luat antibiotic cu berelaughing si n-am patit nimic.

| DakotaRoyse a răspuns:

Îşi cam pierd efectul antibioticele.
De la unele antibiotice, în combinaţie cu alcoolul, pot apărea stări de vomă, probleme de respiraţie sau dureri de cap.

| Zwmy a răspuns:

Nu isi mai fac eferct antibioticele si le iei degeaba. Plus ca s-ar putea agrava simptomele pe care le prezinta organismultau si asta nu e de bine...

| Anuscha95 a răspuns:

Pai e foarte simplu`winking! Poti sa MORI! Daca ai luat antibiotice sh ai consumat alcool iti spun de acum SA MORI FERICITwinking!

| Alinaalian1234 a răspuns:

Nu isi mai fac efect pastilele

| xReminisce a răspuns:

Poii teeee unflii!straight face

| Zwmy a răspuns:

Pai nu e bine, pentru ca nu isi mai face efect antibioticul si simptomele s-ar putea agrava...

| alessia5158 a răspuns:

In cazul interactiunii alcoolului cu unele antibiotice, efectul acestora din urma se diminueaza sau chiar se anuleaza --- in cazul interactiunii alcoolului cu alte medicamente ( de ex. tranchilizante, antitusive, analgezice), alcoolul poate amplifica efectul acestora( risc crescut de somnolenta).

| NoNameBitch a răspuns:

Este foarte grav niciodata sa nu faci asta pentru ca risti sa ti se opreasca inima...

| Damasc a răspuns:

Se stie inca din batrani laughing ca amestecul de antibiotice cu alcool nu este cea mai desteapta alegere, treaba sta in felul urmator.
Pentru a lupta contra bolilor, medicamentele trebuie sa calatoreasca prin sistemul venos pana la locul unde trebuie sa actioneze, adica pana la un organ sau un tesut. Dupa ce si-a facut treaba, medicamentul este metabolizat de enzime si eliminat din organism.In mod similar, alcoolul calatoreste si el prin circuitul sangvin, si actioneaza asupra creierului, producand betia, dupa care este metabolizat si eliminat prin ficat.Deci efectul este acela ca medicamentul actioneaza mai multa vreme in organism, fapt care poate dauna pacientului.Transformarea medicamentelor in toxine periculoase pentru organism datorita actiunii alcoolului, afecteaza in mare parte ficatul. Oricare ar putea fii urmarile NU este recomandata aceasta combinatie,chiar daca in unele cazuri antibioticu in contactul cu alcool nu are nici o urmare decat ca nu isi face efectul, dar nu se stie niciodata, depinde si de pastile care cum sunt mai puternice.Acum daca ai luat un paracetamol si ai baut un gat de bere nu cred ca iti moare ficatul, dar no. oricum este periculos. Sper ca nu te-am plictisit laughing

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Aduce complicații până la deces dacă este o boală "sensibilă" la antibiotic.
Pa, pa.

| Alexa15AcA a răspuns:

Am băut in seara asta. Din greșeală m-am luat cu prietenii la vorba si am uitat ca sunt pe antibiotic. O sa ai niște faze de alea ca nu poți respira. Eu nu am patit nimic (inca). Nu te juca!

| Alexa15AcA a răspuns:

Nu am mai putut dormi.

Întrebări similare