Sa citesc intrebarile si raspunsurile (ridic palaria la unele, ma amuz la altele, iar la restul spun ca" e mare gradina Domnului si multi au sarit gardul").
Mie mi place ca de fiecare data am o tema de facut : )) glumesc sunt subiecte de cultura generala si imi imbogatesc cunostintele, de exemplu, habar n-aveam ca holocaustul a fost negat, cum se fac lumanarile, cum se cresc copii, daca un hermafrodit poate fi baiat (nelunebunu, patentat , de ce mor carasii aurii...
Mie imi place sa dau raspunsuri dar de cele mai multe ori ma trezesc dupa ce raspund altii si nu cred ca raspunsul meu mai este citit, oricum eu continui sa raspund daca stiu, ma mai uit si la utilizatori, cei care au o paza,
mai precis la UTILIZATOARE, sunt foarte multe frumoase pe care le pupicesc.
Buna! ai pus o intreb ff buna. uite, spre exemplu, eu am venit aici sa cunosc si sa intilnesc oameni ca mine, simpli si cu bun simt:sa putem discuta- indiferent de varsta-orice problema pe care o avem fiecare dintre noi la un moment dat.totodata sa glumim si sa radem fara a afecta imaginea cuiva.
Mie imi place sa citesc intrebari, raspunsurile si cateodata si sa raspund la intrebari.