Nu stiu in photoshop, dar poti sa iti faci cont pe http://taaz.com si iti schimbi foarte usor culoarea ochilor. In plus poti crea si poze artistice (fond de ten, gene false, machiaj, diverse tunsori si culori, etc).
Fac pariu ca vot stupid si nefolositor ti-a dat chiar aia care te-a injurat pentru. funda.
Alegi o poza,Apesi pe Q adica:Enter Quick Mask,selectezi ochi,dar trebuie sa fie dat pe pensul,adica brush,dupa ce ai selectat,apesi iar Q si dupa aceea CTRL SHIFT si i,dai pe iamage,adjustement si variations, si la coarse dai la maxim, si alegi de acolo ce culoare vrei.Succes!
Pentru mine nu conteaza funda sau vot, mie imi place sa ajut. Daca crezi ca m-am ofticat dar nu
Multumesc la toti mai ales lui conflic deoarece eu am cerut prin phototshop si asta mia explicat,dar cam greu inteleg cum sa fac, de aceea i-am dat bunda lui anaeli scuze daca n-am procedat corect, dar iti dau voturi de folositor si inteligent
Nu,multumesc mult,dar nu de mult am avut un caz,in care o fata necunoscuta ma injurat pentru o funda, si nu mi se pare normal, inca oadata multumesc
anonim_4396 întreabă: