| BrokenAngel a întrebat:

Cine se uită la Emperatriz, poate să-mi rezume și mie puțin ce s-a întâmplat?
Am avut câteva probleme, și nu am reușit să-l mai urmăresc.
Menționez că nu m-am mai uitat de când era Emperatriz în închisoare.
Vă rog, cine poate să-mi povestească puțin are fundă și vot!

Răspuns Câştigător
| dydydeea a răspuns:

Pai in timp ce Emperatriz era in inchisoare a hotarat sa se marite cu alejandro...venise si ziua asteptata cand cei doi trebuiau sa se casatoreasca dar Alejandro nu a mai ajuns la inchisoare ca sa se casatoreasca deoarece a fost impuscat de Justo Del Real in cap...Alejandro a fost dus la spital unde si-a pierdut memorie( e amnezic).In timp ce Alejandro a fost dus la spital medicii au sunat-o pe Esther( au sunat-o pe ea deoarece a fost ultima persoana cu care a vorbit alejandro inainte sa fie impuscat). Esther vrand sa il protejeze pe Alejandro nu a spus nimanui ca acesta este la spital decat servitoarei lui alejandro, esther s-a prefacut fiind iubita lui alejandro bineinteles ca acesta a crezut-o deoarece era amnezic( a crezut-o deoarece aceasta i-a aratat lui alejandro niste poze in care erau imbratisati si se sarutau).Si tot in acest timp a iesit si Emperatriz de la inchisoare intrebandu-se mereu unde e alejandro, s s-a rugat de servitoarea lui alejandro si pana la urma i-a spus ca esther i-a zis cateva minciuni acestuia. Elisa vrand s-o protejeze pe Ester de Emperatriz i-a zis lui emperatriz ca ea este fiica ei( a lui emperatriz). Intr-una din zile Alejandro i-a cerut lui esther sa se casatoareasca, si venind si ziua insuratorii Emperatriz s-a prefacut fiind soferul lui alejandro( sa-l duca la biserica), si atunci la rapit pe alejandro emperatriz,.Si nunta nu a mai avut loc deoarece nu a mai venit mirele etc.restul probabil ca-l stii deoarece a fost in seara asta continuarea. FUNDA?:O3

| BrokenAngel explică (pentru dydydeea):

Multumesc frumos! :*

| dydydeea a răspuns (pentru BrokenAngel):

Nu...eu iti multumesc pentru FUNDA!kiss kiss

| anonim_4396 a răspuns (pentru dydydeea):

Mi-o placut cand era in inchisoare si o luat-o pe grasa aia de gat laughing

3 răspunsuri: