Buna! si eu am avut problema asta nu te lua dupa unele persoane sa-ti speli parul` zilnic GRESIT! tocmai asta e cauza ingrasarii parului spalatu` des foloseste un shampon pentru par gras. si incearca sa nu-l mai speli asa des( in fiecare zi,, sau o zi da una nu) cel putin o data la 2-3 zile...eu am parul` pana la fund si asa il intretin daca nu`mi fac baie o saptamana e la fel :X bafta:*
Spala-te zilnic. De sambata pana marti tu nu te speli? 4 zile? Miroase-ti parul putin... Daca si restul speli tot o data la 4 zile - nici nu vreau sa ma gandesc...
Este normal sa se ingrase dupa 4 zile. Secreti sebum si a te spala zilnic faci mai mult rau decat bine. Sebumul mentine pielea capului hidratata. Daca il vei spala zilnic, cum ti s-a recomandat mai jos, nu faci decat sa usuci pielea capului, de unde va rezulta matreata, etc. Eu ma mir totusi ca se ingrasa abia dupa 4 zile. Eu am un ritual ca zic asa. Pentru ca se ingrasa cam la 2 - 3 zile, ma spal pe cap sambata seara, apoi luni seara, apoi miercuri seara, apoi iar sambata seara si tot asa. Eu zic ca incerci sa speli la 2 - 3 zile si nu o sa mai ai probleme cu aspectul neplacut al parului gras.
Foloseste sampoane care sunt anti-par gras sau anti-excces de sebum.Nu folosi sampoane 2 In 1 (ele doar iti curata parul nu il si protejeaza).
Poi serios acum vrei sa ti se ingrase la o saptamna logic ca se ingrasa sunt totusi 4 zile