| Anonim203 a întrebat:

Cineva mi-a zis acum cateva saptamana ca exista un program cu ajutorul caruia te poti "uita" in pc-urile altor persoane, poti lua poze din ele etc.

Este adevarat?

Exista un astfel de program?

Daca da, cum se numeste? si cum se foloseste?

Ms mult

fundita

Răspuns Câştigător
| agent00o a răspuns:

Da exista insa cu acordul celui in care pc vrei sa te uiti(celelalte sunt ilegale)se numeste teamviewer, eu il folosesc.(FUNDA)

5 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Pe langa teamview, poti vedea prin reteaua de internet fara sa nu te vada ca esti in pc-ul ei/lui... din calculatorul tau accesezi Network si selectezi retelele ce ruleaza.

| MihaelaDart a răspuns:

Pe langa teamview, poti vedea prin reteaua de internet fara sa nu te vada ca esti in pc-ul ei/lui, din calculatorul tau accesezi Network si selectezi retelele ce ruleaza.

| Danyel a răspuns:

Exista Team Viewer dar iti trebuie acordul celuilat.

| DianaScorpio a răspuns:

Exact cum a spus si agent00o, programul se numeste teamviewer, insa nu poti intra la o alta persoana in pc decat cu acordul ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este un program ProRat. Il gasesti pe site-ul oficial poti sa faci orice te taie capul in PC-ul altcuiva, ( sa stergi foldere, sa i formatezi partitiile, ii deschizi orice pagina de internet, orice. )Cu conditia ca el sa accepte un server de la tine, il poti pacali ca e program de spart parole la mess sau stiu eu ce.