| Florinaaaaaaaa a întrebat:

Buna colegi de pe TPU. vreau sa va dau ceva simplu de facut. Poate vi se pare ciudat dar nah.nu conteaza pentru ca primiti ***fundita***.Deci.am sa va dau o propozitie putin mai lunga dar in ea se afla multe greseli.cine descopera greselile primul primeste ***fundita***

Răspuns Câştigător
| Codruta a răspuns:

Cand am fost in excursie, in weekend am avut un rucsac ticsit cu bunatati si m-am bucurat vazand cati copii s-au strans in jurul meu
sa impartim mancarea

14 greseli

16 răspunsuri:
| cristianorudi7 a răspuns:

Cand am fost in excursie, in weekend am avut un rucsac ticsit cu bunatati si m-am bucurat vazand cati copii s-au strans in jurul meu

sa impartim mancarea

14 greseli ai avut

funda plss

| Nicolelenaa a răspuns:

Mi-ar placea, dar care este propozitia?

| Florinaaaaaaaa explică:

Scuzatima. dar eu am scris propozita dar nu stiu de ce nu a aparut...eh acum o mai scriu odata... Propozitia : Can am fost in escursie, in uichend, am avut un ruxac tixit cu bunatatii si m-am bucurat vazan cati copiii sa-u stran injurul mieusa inpartim mincaria.trebuie sa scrieti propozitia corecta si sa scrieti cate greseli ati gasit.cine face primul corect primeste fundita. dar nu vreau mai mult de trei raspunsuri si imi cer mii de scuze ca nu s-a pus propozitia mai devreme.SORRY!:*

| BrD a răspuns:

Nu ai lasat distranta intre: "facut. Poate ", nu ai folosit diacritice, ai scris "nah" in loc de "na", nu ai lasat spatiu intre "nah.nu", ai inceput propozitia cu litera mica "nu conteaza pentru...", ai folosit stelute in loc de ghilimele...si mai sunt vreo 3-4 greseli.

| Libelle a răspuns:

Daca vrei iti zic toate greselile pe care le-ai facut cand ai scris popozitia de mai sus. Dar nu sunt genul de critic al topicii, punctuatiei, si in general, exprimarii.
Asa ca, haide sa lasam exercitiile de genul.Stii ca s-a dovedit ca elevii romani se claseaza pe un loc nu tocmai bun, in U. E, la capitolul intelgerea unui text la prima vedere?
Deci... puncte... puncte

| CossMii a răspuns:

Ok deci care e propozitia?

| NobodyHeree a răspuns:

Buna colegi de pe TPU. Vreau sa va dau ceva simplu de facut, poate vi se pare ciudat, dar na.nu conteaza pentru ca primti funditza.Deci,am sa va dau o propozitie putin mai lunga dar in ea se afla multe greseli.Cine descopera primul primeste fundita.

La asta te-ai referit?

| TheDarkOne a răspuns:

Bine.
care e propozitia aceea?

| TheDarkOne a răspuns:

Când am fost în excursie, în weekend, am avut un rucsac ticsit cu bunătăți și m-am bucurat văzând cați copii s-au strâns în jurul meu să impărțim mâncarea.

14 greseli?
sau nu am numarat bine?laughing)

| sweety9girl a răspuns:

Cand am fost in excursie, in week-end, am avut un rucsac ticsit cu bunatati si m-am bucurat vazand cati copii s-au strans in jurul meu sa impartim mancarea.
15 greseli
funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

OK! Care e propozitia?big grin:X:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

OK! Care e propozitia?big grin:X:*

| JustMe4ever a răspuns:

Ok ok ok dar unde e intrebarea?

| FancyCool a răspuns:

Ok.chiar as vrea sa fac asta.propozitia?

| FancyCool a răspuns:

Sc andreea, dar codruta de unde a stiut prop?

| Geobilici a răspuns:

Ia sa vad.