| Florinaaaaaaaa a întrebat:

Buna colegi! V-ati uitat aseara la "ROMANII AU >TALENT"? daca da, de cine va placut cel mai mult si care vi s-a parut cel mai amuzant(mie femeia aia care o cantat : "O ce veste minunata"nu m-am mai putu abtine din ras sau ala ce o cantat Alejandro!rolling on the floor cel mai interesant care vi s-a parut? daca exact ca mine primiti funda! dar totusi vreau sa va vad parerile la toti!

Răspuns Câştigător
| Cocki a răspuns:

De aia care a dansat la bara, de ala care a cantat ca privighietoarea de 15 any, si de aia cu o ce veste minunatalaughing)

9 răspunsuri:
| Sოﺁℓε a răspuns:

Cel care a cantat Alejandro eram pe scaun la birou si vorbeam cu cineva pur si simplu nu mai puteam tasta am murit acolo de raslaughing
si cel cu telefonul si-a batut Mihai Petre joc de el laughing

| 100SweetSmile4you a răspuns:

"Veveritele" au fost foarte, dar foarte amuzante! laughing
Cel mai interesant a fost acel baiat care a cantat o melodie de la opera.Crdeam ca va avea un moment destul de stupid (gandindu-ma la cei de dinaintea lui...), dar cand am auzit cat de frumos canta...M-a uimit! Am ramas asa :o.

| Satisfaction a răspuns:

Ala cu alejandro o fost atata de amuzant... stateam pe covor si ma uitam ca m-am certat cu fratemeu si m-am enervat si m-am pus jos si cand o aparut aia cu "O ce veste minunata" atata am ras incat nu am mai putut sa ma ridik de jos. Am zis katre fratemeu sa ma ridice ca am inceput sa sughit. Si ala cu tastele de la telefon si am mai ras cand o intrat barbato-femeile alea care s-o calificat. Una o fost Shakira si una Lady GaGa si cealalta nu am vazut-o bine!

| opierdevara a răspuns:

Cel mai amuzant mi s-a parut pompieru ala care a cantat melodia lui lady gaga-alejandro

| ralukmik a răspuns:

Mi-e mi-a placut fooooarte mult baiatul ala de 15 ani care a cantat. are o voce minunata si are foarte multe sanse de castig

| MrBrioshell a răspuns:

Ala care a cantat ca la opera prea tare dar si aia care povestea ca la pe moldoveneste laughing laughing big grin

| anyska a răspuns:

Pai parerea mea este ca show-ul este facatura. Adica din cati oamenii am vazut eu ( nu m-am uitat la tot ) pur si simplu se prefaceau. gen au fost platiti sa faca lumea sa rada. Iar juriul, pe anga faptul ca nu stiu sa jurizeze, pur si simplu joaca ca pe un rol. Mihai Petre, care e varzaaa la actorie, incearca sa-l imite pe Simon si pare ca. de fapt joaca pur si simplu de parca comentariile lui sunt replici.

Mi-a placut insa numarul cu acei caini. Cat despre copilul ila cu ochelari : va zic ca e playback si pe voce de fata. Daca nu era asa il puneau sa mai cante ceva fara muzica. Cum alti au cantat fara fundal si la el cu muzica. deci sa fim seriosi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ala cu alejandro a fost cel mai tare laughing)))) rolling on the floor) Si aia care cica vb in germanahee hee

| Flaviia a răspuns:

Un barbat care canta Alejandrolaughing Muream de rasrolling on the floor