Eu cred ca mai bine castiga,,Dinu Valentin'' are ff mult talent sau,, Cosmin Agaghe'' asta adrian tutu nu stie deloc sa cante ca iau murit parinti VAI ce tragedie toti il voteaza... dupa soarta nu dupa talent mai bine se numea,, Romanilor aveti mila'' oameni care lau votat cred ca au un procentaj mai mare cu la cauza 30% decat cu talentul eu zic ca mai bine nu castiga el ca asa ma duceam si eu:,, off off mi-a murit un bunic'' sau ceva...de genu mai bine nu venea el. Raperi ''uni'' nau voce asta nu stie ce e rapu' nici macar hip hop si da cred ca e adevarat ce ai spus.
Cu siguranta lumea a votat cazul! El s-a si folosit foarte mult de acest lucru in melodiile lui si a reusit sa induioseze lumea. Da, intr-adevar el avea cea mai mare nevoie de bani pentru ca a ramas singur pe lume, insa aici trebuia sa se premieze tealentul, iar Narcis avea talent din plin! Asta e...
E o prefacatoriee! Vor sa votam noi ca sa ne ia banii cand de fapt aia de la PRO TV aleg...Deci vor doar sa ne ia banii
Cauza?
Poi, daca era cauza de ce nu s-a dus la Dansez Pentru Tine.
Nu cred ca a castigat pentru cauza. Nu stiu unde ai vazut ca lumea voteaza mai intai cauza la Romanii au Talent, dar ma indoiesc de asta pentru ca nu toti concurentii au avut o cauza.
Ca raspuns pentru prima intrebare: Da, cred ca e corect. Romanii au votat pe timp de doua saptamani. Cred ca a castigat datorita mesajelor transmise prin cele trei melodii.
Nu.deoarece sunt multe persoane care canta hip-hop dar o voce de soprana intalnita la un baiat(ianau narcis)este foarte rara...ar fi trebuit sa castige narcis
Eu unul cred ca merita sa castige si ca nu s-a votat cauza mai intai. oricum si narcis iustin ianau merita sa castige la fel de mult, dar avantajul lui tutu adrian a fost ca a cantat un stil care prinde la cei tineri
Mai mi se pare o porcarie sa votezi la Romanii au TALENT! mai intai cazul si apoi talentul, dar cred totusi ca Adrian merita sa castige pentru ca el asa poate sa faca o cariera. Scopul acestiu spectacol era de a scoate viitoare talente, viitoare staruri romanesti. Narcis ce-i drept are voce, are talent, nimeni nu neaga asta, dar eu cred ca mai degraba ar strange Adrian o sala intreaga la un concert decat Narcis. Adrian e prins mult mai bine pe sticla si s-a descurcat mai bine decat Narcis cred eu!
Cred ca au dat premiul si cuiva care cu ajutorul banilor pe care i-a castigat sa se poata lansa. El nu avea parinti si astfel nu avea cum sa se realizeze si nici un suport finaciar solid. Fata de cel care era contra trenor care avea o mama in spania cu care se intelegea bine.
Eu cred ca nu e adevarat pentru ca Adi chiar are talent si merita sa castige.
Eu zic ca cei care au votat au dat 2 euro la cosmote pe nimic deaorece tot cine vor ei a castigat. Am gasit la protv un comentariu in care cineva zicea ca maruta a mers cu un prieten si au pus la pariuri o suma mare pe tutu adrian si avea cota de 8.4 deci sigur se stia cine castiga. Mie cel mai mult mi-au placut Valentin Luca si Dinu dar si Florescu.
E bine ca a castigat cei care ma contrazic nu stiu ce e aceea pasiune si ce e acela curajul, dar mai ales curajul de a exprima fraza " sunt roman " fara at-i pasa de altii asa ca nu mai ziceti altceva caci el merita! care sa ia de mine il bat daca ma contrazice candva! si eu as avea nevoie de bani, si eu am o cauza si fac pariu ca daca m-as duce si as face nu stiu ce... ma rog, nu as trece doar cu cauza 1 si Elena ai primit fundita pentru adevarul grait sau pentru egoismul de care apartine fiecare copil din lumea aceasta care nu se respecta?
Eu cred ca e corect deoarece mi-a placut f mult...pana la urma asta e un talent ...nu oricine se naste cu el, si intr-adevar el avea si nevoie de acei bani
anonim_4396 întreabă: