Crede-ma, se face foarte, foarte, foarte greu!
Imi pare rau de tine si de situatia ta financiara.
Materialele din care sa-l faci costa mai mult decat unul gata terminat.
Sa stii ca nu trebuie neaparat sa respecti aceste reguli!
Cel mai amuzant e sa inventezi propriul joc! e si mai usor daca ai un joc sau doua din care sa te inspiri!
Buna si eu am incercat sa fac acelasi lucru si iti voi spune si tie cum am facut eu.Nu l-am facut "ca la carte "dar aiesit bine uite pasi de baza. 1.construieste tabla de joc.O coala a4 e destul(eu am facut pe cea mai mare)si cauti pe internet o imagine cu o tabla de monopoly 2.Banii se pot face din hartie colorata (sau la imprimanta) eu am facut cate 25 de 1- 25 de 5 -25 de 10- 25 de20 -20 de 50 -20 de 100-15 de 500si 10 de 1000 pioni de obiceise joaca in 4 iti trebuiesc 28 de case si hoteluri iar cele de la intrebari si cele cu comoara pui ce iti vine in cap te dai 3 pasi main in spate mai inapoi castigi pentru scopuri caritabile sau pierzi...etc sper ca te-am ajutat bafta sa iti iasa cat mai bine
Pai uiteu am incercat sa imi fac propriul monopoly si nu e greu doar trebuie sa ai rabdare e bazat pe imaginatie asa ca dezvaluieti imaginatia si spor la treaba
Nu este chiar imposibil eu am facut-o si nu m-a costat decat 5 lei! credeti sau nu.a durat cam o saptamana, dar a meritat efortul
Sa sti ca eu chiar nu m-am chinuit foarte mult sa fac unul cel mai ieftin te duci la magazin si ceri o cutie de carton o decupezi in ce forma vrei sa arate tabla de joc si incepi pe mine ma durat vreo 4 ore dar a iesit foarte bine parca zici ca este cumparat