| EstiApreciatDacaEstiDiferit a întrebat:

Cui ii place Conor Maynard? Am gasit o melodie draguta de-a lui, si nu stiu mare lucru despre el.
Cine imi da si mie cateva detalii despre el? love struck

3 răspunsuri:
| Letty03 a răspuns:

Conor Maynard Pavel (născut la 21 noiembrie 1992) este o cântăreață engleză de la Brighton, care este în prezent a semnat cu EMI filială, Parlophone. Maynard a crescut la succesul în 2012, când a fost nominalizat pentru, și, ulterior, a câștigat, MTV Brand New atribuire pentru 2012. Debutul său single, "nu pot spune nu", a fost lansat in Marea Britanie la data de 16 aprilie 2012. Maynard s-a nascut in Brighton, Anglia, la un lucrător de birou mama si un tata constructor, Gary [4] [5].
La 20 mai 2006, Maynard semnat până la site-ul online de video-sharing YouTube și încărcat videoclipul lui foarte primul din el cântând "Breathe", de către colegul muzician britanic Lee Carr [6] Pe parcursul anului 2009-prezent., Maynard versiuni ale pieselor încărcate cu rapper-ul si prieten apropiat, Anthony "Anth" Melo, care locuiește în Virginia. Împreună, ei au acoperit o varietate de melodii, inclusiv: Chris Brown ("crawl"), Cruz Taio ("Dynamite"), Rihanna ("Fata Numai (în lume)"). Maynard a fost adus în atenția etichetă atunci când american cantaretul / compozitorul Ne-Yo vizionat un cover al lui piesa "Beautiful Monster" -. Care au contactat muzician scurt timp după aceea, și Ne-Yo a devenit mentorul lui Maynard [7]
În noiembrie 2011, Maynard a primit o nominalizare pentru Brand New MTV pentru 2012 de atribuire, în competiție alături de Dalila, Kiwanuka Michael, Lana del Rey și Lianne Havas La. [8] Acesta a fost anunțat la 31 ianuarie 2012, care Maynard a fost încoronat câștigător al premiului, după ce a primit aproximativ 48% din vot public. [2] februarie 2012 a văzut arată că Maynard a fost semnat la casa de discuri EMI filială, Parlophone la sfârșitul anului 2011 și că activitatea va începe în următoarele luni, pe albumul de studio de debut, Contrast. [1] Maynard a lansat videoclipul pentru single debut "Nu pot spune nu", la 1 martie 2012, [9] care, prin septembrie 2012 au depasit deja 14 milioane vizualizări. Unică a fost întâmpinată cu recenzii pozitive, cu un colț de Lewis (de Digital Spy), descriindu-l ca fiind "jucaus, distracție și imediat te lasă doresc un alt du-te", [10] în timp ce altele comparativ cu Maynard la Cantareata canadiana Justin Bieber, atât vocal și cariera- înțelept. Cu toate acestea Conor contestă această afirmație, spunând: "Eu nu sunt ca Justin Bieber." dar recunoaște că ambele câștigat popularitate de a fi tânăr și de a fi gasit prin intermediul YouTube [11].
Unică de debut al lui Maynard, "nu pot spune nu", a fost lansat in Marea Britanie pe 15 aprilie, 2012 - debutat la numărul doi pe Singles Chart din Marea Britanie pentru săptămâna încheiată la 28 aprilie, cu 74, 792 de exemplare vandute [12], de asemenea, piesa. a văzut succesul diagramă în Irlanda și Scoția, în cazul în care acesta a ajuns puțin treisprezece numărul și, respectiv, numărul trei. [13] [14] La data de 1 mai, Maynard a lansat piesa albumul "Drowning", ca download gratuit (instant mare) pentru orice fanii care pre -comandat album de studio viitoare, Contrast [15] La data de 5 mai, el a efectuat "nu pot spune nu" la editia a saptea anuală a Premiilor TRL în Italia. [16]. Pe 9 iunie 2012, Maynard efectuat "Can" Nu Spune Nu "la Balul de vară de capital [17] în fața unei mulțimi 80000 puternică.
Maynard a lansat single-două, "Vegas Girl", la 21 iulie 2012, în Marea Britanie - a debutat și a ajuns pe locul 4 in Singles Chart din Marea Britanie. La data de 30 iulie, a lansat Contrast, care a debutat la numărul 1 pe Album Chart din Marea Britanie la data de 11 august 2012. Albumul s-a vandut in doar 17.000 exemplare in saptamana de debut.
Maynard lansat apoi al treilea single de pe albumul "Turn Around", care a inclus Ne-Yo, acesta a ajuns la numărul 8 pe Singles Chart din Marea Britanie.

| KhalaessiDM a răspuns:

Primul cover pe care l-am auzit cantat de el http://www.youtube.com/watch?v=_F27RYFgZfA&list=RD02EcjIbA_jD_4
Superb! :x Mereu am fost o fana de-al lui si voi fi...canta foarte bine si e si dragut :>.