Nah, nu stiu ce sa zic pune mai multe #-guri
Eu am urmaritori exact cat urmaresc si eu xD
Si am doar 2 carti 0 neinteresante zic eu mă mir cum le plac
Atunci creeaza ceva mai interesant, nah ceva original.
Hmh imi poti sa-mi dai numele tau in privat de wattpad?
Si apropo chiar ai dreptate cu chestiia cu '' daca faci o carte despre vloggeri, ajungi in top, iar cartile normale nu mai sunt apreciate'' Ai destul de mare dreptate.
Am încercat să-ți trimis mesaj... dar nu pot că cică-s membru junior.
https://www.wattpad.com/user/Danyella_Sweet
Cred ca trebuie sa schimbi total stilul de scriere, cele cu moarte, depresii si lupte, sunt triste, sunt deprimante si lumea fuge de ele. Imi pare rau sa-ti spun, dar nu prezinti interes, ca nu-s atractive scrierile tale!
Incearca sa scrii carti vesele, fericite, cu sfarsit frumos, cu lucruri doar pozitive, nu negative, nu triste, nu urate.
Personal, nu-mi plac oamenii negativisti, oamenii care te trag dupa ei in necazul lor, in problemele lor, care te umplu de groza lor, nici nu citesc ceva cand este totul sumbru, trist sau infiorator, dimpotriva, daca pot, evit persoana respectiva si ma dezprietenesc imediat de ea. Viata este scurta si am destul stres in ea, ca asa ma mai incarc si cu problemele depresive si negativiste ale altora.
Atata vreme cat nu-ti vei schimba stilul de scris cu unul pozitiv, vesel si fericit, nu cred ca vei avea mai multi followeri, posibil sa-i pierzi si pe actualii chiar.
Îți mulțumesc de sfat, îmi voi băga pe privat cărțile de genul ăla deprimant.
Lasa comentarii la diferite carti de pe watt, da sfaturi in legatura cu ele, da voturi. Sau, iti poti face "publicitate" gen, pe grupurile de wattpad de pe Facebook.
Fata din vis
Hai să râdem
Tunelul depresiei
- Un caiet simplu -
Davyduchiha2001 întreabă: