Cea mai frumoasa petrecere este cea in casa.dar cum am crescut cu totii si nu mai sunt la moda petrecerile acasa ai putea sa o faci la o cofetarie sau la un fast food(gen KFK si Mc Donalds)
Sa ma duc cu prietenii la o cabana undeva la munte intr-un weekend, bautura, mancare, muzica, distractie.
Pentru mine o zi de nastere perfecta ar insemna : sa fie toata familia langa mine, pritenii si bineinteles baiatul de care iti place
nu trebuie neaparat cadouri si bani etc... ca sa fie o zis de nastere perfecta
cel putin pentru mine
De pinde ni stiu cati ani ai dar ziua ai putea sa-ti chemi verisoarele sau prietenele si sa petreci cu familia iar seara party daca asa vrei daca nu ai putea mai pe seara(8-7) sa-ti chemi toti prieteni.
Sa stau singura sa ma gandesc la orice vreau in liniste, sa nu ma deranjeze nimeni..seara party
Ziua de naştere perfectă...
Dimineaţa întâlnire cu prietenii la o terasă sau o cafenea, după-amiaza întâlnire cu familia + celelalte rude apropiate. Seara-o cină romantică.
Sa beau, sa ma droghez, sa imi bag in vena, sa fumez... Glumeam! S stau acasa, sa a intalnesc cu prieteni, iar seara party.
Buna! Eu cred ca cele mai frumoase petreceri sunt cele alaturi de prieteni, colegi si familie! Dar acup pentru ca ai o varsta mai mare si nimeni nu isi mai pre sarbatoreste ziua acasa eu te sfatuiesc sa o petreci la un restaurant, fast food sau poti sa-ti chgemi intr-o seara prietenele ACASA si sa dai o pertecere in pijamale pe cinste!
Funda?
Salut,cred ca o zi de nastere perfecta si de neuitat ar fi cam asa:dimineata pe la ora 5-6 sa vina prietenii la tine acasa si in timp ce tu dormi ei sa-ti pregateasca o surpriza, adica baloane, flori, torta si desigur traditionalul happy birthday))Crede-ma o sa tii minte ziua acesta toata viata
Hello organizeazati ziua asa cum vrei profita. Apropo eu as sarbatorio cu prietenii acasa sau in oras...
Sa am in jur pers care ma fac sa ma simt fericita...cadouri care sa imi placa mult..party...iar seara sa am parte de o noapte romantica alaturi de pers iubita
Mariposa561 întreabă: