| DanutzzaMaria99 a întrebat:

Cum este aparatul Nikon D7000? Unii spun ca este cel mai bun, altii zic ca este aparut de prea mult timp si nu se merita. Voi ce credeti? Eu prima oara voiam sa optez pentru Nikon d3200 dar acum nu stiu ce sa fac. Vreau sa fac o alegere cat se poate de buna, tinand cont ca are un pret destul de ridicat. Funda si vot big grin

7 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Pentru ce il vrei, asta e intrebarea primordiala. Dupa mai discutam.

| DanutzzaMaria99 explică (pentru KodrutZ):

Il vreau pentru poze asa cu culori intense, claritate foarte buna ( sunt incepatoare dar invat repede ) : https://www.facebook.com/....../media_set

| KodrutZ a răspuns (pentru DanutzzaMaria99):

Pentru portrete iti trebuie luat si obiectiv fix, "culori vii" poti sa scoti cu orice bazaconie de aparat daca stii cum sa il setezi, plus ca se pot ajusta dupa culorile. Cel mai bine ar fi sa iei un dslr entry-level cu care sa inveti, poate sa investesti diferenta intr-un curs de fotografie ceva. Nu de alta, dar nu inveti doar din manualul aparatului... care oricum e citamai biblia, ca tot veni vorba.

| ღHinataღ a răspuns:

Da,e foarte bun.Dar buzunarul va fi mai golut! Eu am o ruda care are un studio si are aparate foarte moderne si de calitate, printre care si chestiuta de care vorbesti.Te asigur ca e greu de folosit, dar isi merita pretul.
O zi buna!

| Jokerh6662 a răspuns:

Eu cred ca se merita happy

| Qwgjfwmx a răspuns:

D7000 este recomandat celor ce vor sa faca urmatorul pas in fotografie. Nu este un aparat foarte simplu de folosit (desi dispune si de un mod full automat) insa complexitatea setarilor se oglindeste si in fidelitatea imaginilor inregistrate care este foarte buna (atat timp cat iti faci lectiile din timp). Calitatea materialelor folosite pentru a produce camera dar si carcasa din aliaj de magneziu o recomanda drept un produs stabil si durabil. De altfel, Nikon declara ca declansatorul este testat pentru 150.000 de expuneri (probabil, mult mai multe decat veti face in urmatorii ani de zile). Se poate transforma si intr-o camera video foarte capabila atata timp cat folositi fie un obiectiv fix fie un subiect static. deci e foarte bun, desigur, daca te vei baza pe acest domeniu, fotografie.

| DorobantuAdrian a răspuns:

Chiar daca este aparut cam de multisor timp se merita.winking Eu consider ca pretul este unul cat se poate de corect,