anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot face credite pe IMVU? Avand in vedere ca nu sunt vip si nu vreau sa platesc bani, iar celelalte metode cu pet si yearbook le stiu. Cine ma poate ajuta? Va rog si funda!

3 răspunsuri:
| ciprianb a răspuns:

Într-o perioadă am jucat şi eu IMVU.Nu exista hack-uri, coduri chestii de genul ăsta.Majoritatea persoanelor care nu sunt vip fac aşa: 1. Fac multe adrese de email
2. De pe contul lor principal le invita pe acele " persoane "
3. Apoi le faci cont şi intri pe fiecare şi joci cate 10 min.
O să primeşti cate 1.000 credits/per jucător invitat.

| XdDeeDeeXD a răspuns:

Buna,poti sa le pui mergand la Earn Credits,mergi la Refer a Friend,apoi mergi la invite by email,bagi emailul tau de mess,intrii pe el,apoi o sa trebuiasca sa mergi la SPAM,pe Yahoo Email,apoi o sa deschizi unu cum ai bagat tu la Last Nane Sau Name,apoi o sa iti apara YES sau NO>o sa dai pe YES. Apoi iti faci un cont,dar nu bagi parola,o sa dai ENTER,apoi o sa vezi ca nu merge,apoi o sa inchizi pag. de creere a AVATARULUI,apoi o sa mergi iar si o sa dai YES,apoi o sa faci cont dar si parola,o sa iti apara pe contul pe care vrei Credits-urile Cancel sau Accept la friends,atat, apoi o sa rogi mai degraba un NOOB o sa il rogi sa iti intre pe contul ala creeat nou, o sa iti dea 5 Chaturi si sa nu iasa de pe nici unul, si primesti Creditele. Sper ca te-am ajutathappy

| AnaMariaCute a răspuns:

Buna.Poti face cu Peer Review.Dar ati da decat 5 credite la cateva sec. si trebuie sa joci de o luna ca sa ti-l deblocheze ..Nu exista hack.Si cu perr-ul nu platesti. Sper ca te-am ajutat.
Funda?