Într-o perioadă am jucat şi eu IMVU.Nu exista hack-uri, coduri chestii de genul ăsta.Majoritatea persoanelor care nu sunt vip fac aşa: 1. Fac multe adrese de email
2. De pe contul lor principal le invita pe acele " persoane "
3. Apoi le faci cont şi intri pe fiecare şi joci cate 10 min.
O să primeşti cate 1.000 credits/per jucător invitat.
Buna,poti sa le pui mergand la Earn Credits,mergi la Refer a Friend,apoi mergi la invite by email,bagi emailul tau de mess,intrii pe el,apoi o sa trebuiasca sa mergi la SPAM,pe Yahoo Email,apoi o sa deschizi unu cum ai bagat tu la Last Nane Sau Name,apoi o sa iti apara YES sau NO>o sa dai pe YES. Apoi iti faci un cont,dar nu bagi parola,o sa dai ENTER,apoi o sa vezi ca nu merge,apoi o sa inchizi pag. de creere a AVATARULUI,apoi o sa mergi iar si o sa dai YES,apoi o sa faci cont dar si parola,o sa iti apara pe contul pe care vrei Credits-urile Cancel sau Accept la friends,atat, apoi o sa rogi mai degraba un NOOB o sa il rogi sa iti intre pe contul ala creeat nou, o sa iti dea 5 Chaturi si sa nu iasa de pe nici unul, si primesti Creditele. Sper ca te-am ajutat♥
Buna.Poti face cu Peer Review.Dar ati da decat 5 credite la cateva sec. si trebuie sa joci de o luna ca sa ti-l deblocheze ..Nu exista hack.Si cu perr-ul nu platesti. Sper ca te-am ajutat.
Funda?
anonim_4396 întreabă: