Pai din cate stiu eu nu poti face popcorn la micounde decat cu pungute anume care se gasesc la magazin. Au graunte in ele si pui la micounde 4-5 minute( depinde de temperatura) si ii lasi sa pocneasca insa fara a le cumpara cu poti pune graunte libere in cuptorul cu microunde.
Am punga cumparata! Nu stiu cum sa le fac, explicati explicit!
Ai pe spatele pungii explicatii. Daca nici nu stii sa dai cuptorul la 3 minute. inseamna ca ai nevoie de ajutorul unui adult.
Desfaci ambalajul si pui punga aceea in cuptorul cu microunde, pentru inceput te-as sfatui sa o dai la 3 minute, dupa aceea desfaci punga si pui floricelele intr-un castron ceva, daca unele floricele nu s-au facut si au ramas graunte poti sa le pui in punga si sa le pui inapoi in microunde dar la maxim 1 minut, bafta
Popcornu la cuptor se face ori daca ai pungute delea de hartie cu boabele de porumb in ele pe care lee bagi la 5 minute parca(trebuie sa scrie pe ambalaj) ori daca ai boabe separate cumparate vrac le pui intr-un vas de iena cu capac tot de iena la 5 mintue cred, nu am facut seaparat decat dlea la pungutza spor la popcorn, si daca ai un film bun ma alatur si eu