La starter nu merge doar o imagine stabila! dar poti face un slideshow din mai multe fotografii care sa ruleze pana intra in stand-by!
Poate sunt mai clar acum! NU merge pe windows 7 starter sa pui o imagine de fundal!
Cu programul asta Oceanis Change Background Windows 7 ZIP dar mai bine intra pe pagina oficiala si urmareste pas cu pas cum trebuie sa faci! e usor dupa ce ai instalat programul! intra aici http://www.sevenforums.com/......arter.html Bafta!
(acum am observat ca de fapt poti pune chiar si un wallpaper )
Ma nelule am intalat prgramu si mi-au dat ce img vreau ei
In folderul cu imagini incarca ce poze vrei tu, apoi le setezi ca background.
Sall.
Ai 2 posibilitati:
1.Iti alegi imaginea pe care o vrei pentru Desktop si alegi"Set as Desktop backround"
2. Dai click dreapta pe Desktop dai Properties/Desktop/Browse... si iti alegi poza pe care o doresati sa apara pe Desktop.
Bai frateee. astia cu "dai clik dreapta pe poza si set as... etc" nu are optiunea aia. de ce raspundeti aiurea daca nu stiti? ca sa va aflati in treaba logic. neluL cum fac sa pun un SlideShow pe desktop?
Bun deci pregateste fundita dai clik dreapta pe poza si dai set as backround si asta e tot ai pus ce imagine ai vrut
Da-i click dreapta pe imaginea pe care doresti sa o setezi ca imagine fundal, apoi alege obtiunea "Set as background".
Pa, pa!