| muziclive a întrebat:

Cum pot sa invat engleza foarte bine? Ma refer sa o pot vorbi la perfectie.Voi dac o stiti cum ati invatat.o? Ati luat cursuri...

Răspuns Câştigător
| jrockfreak a răspuns:

Păi, trebuie să fii bine pusă la punct cu gramatica, adică un meditator ar fi o idee bună, dar asta nu face totul. Îți trebuie și acel interes să faci și tu singură ceva, să citești articole în engleză, uită-te la clipuri pe youtube (sunt mai mulți care postează în fiecare săptămână clipuri super, sigur găsești unul cu un subiect care să te intereseze) sau să te uiți la filme în engleză, dar dacă nu înțelegi ce zice, atunci cu subtitrare în engleză, așa vezi cum se scrie cuvântul și cum se pronunță. happy Eu fac și acum toate astea, dar eu am început cu anime-urile subtitrate în engleză, fapt ce mi-a dezvoltat foarte mult vocabularul (cred că merge și cu filme normale subtitrate în engleză). Oricum, chestia care clar pune punctul pe i este conversarea cu oameni pe engleza. Dacă n-ai cum să mergi în străinătate, măcar caută o persoană cu care să chatuiești pe facebook în engleză, găsești cu sutele, sau măcar cu o prietenă pentru că ajută foarte mult. Succes! happy

| muziclive explică (pentru jrockfreak):

Da ma uit la fime, dar cum invat cuvintele?

| jrockfreak a răspuns (pentru muziclive):

Aici deja ține de pasiune. Cum spuneam, eu personal am învățat foarte multe cuvinte uitându-mă la anime-uri. Deși scopul inițial nu era pentru engleză, cumva tot s-a prins de mine, însă la început tot o trebuit să pun pe pauză ca să caut ce înseamnă cutare cuvânt necunoscut. Nu știu ce altceva ai mai putea face, citește cât mai multe chestii pe engleză. Dacă e până acolo, apucă=te de cărți ușoare în engleză, garantat găsești cuvinte necunoscute a căror semnificație să le-o cauți.

| muziclive explică (pentru jrockfreak):

Mersi

| jrockfreak a răspuns (pentru muziclive):

Pentru puțin. happy

10 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

La perfectie nu ai cum sa inveti-pentru ca nu suntem englezi, dar probabil un curs, apoi mai vezi.conversatia cu altcineva face toti banii.

| Eduard619 a răspuns:

Poti sa o stii la perfectie daca iti angajezi un proferor ca sa te mediteze dar si tu trebuie sa ai un interes pentru asta daca ala preda si tu te gandesti la ce hit a mai scos salam degeaba.BYE.

| DanielaDanilisin a răspuns:

Eu de exemplu o invat dintr-o carte care se numeste"engleza rapida". Acolo sunt notiuni si disc pentru a invata pronuntarea acelor cuvinte.

| DusaDeVal0808 a răspuns:

Da cel mai bine este sa faci cursuri! eu asa am invatat!

| Spanu_Catrinel_1978 a răspuns:

Pai eu am profesoara acasa, am inceput sa vorbesc mai bine

| Madii_Awwr_1995 a răspuns:

Nu trebuie sa iei cursuri ca sa stii engleza. Engleza o poti invata citind carti sau sa te uiti la multe filme englezesti sau sa iei dictionar elglez-roman. si iti iei toate cuvintele le inveti si faci propozitii cu ele. numa asa poti invata engleza. numa ca eu o stiu de la gradinita big grin