| RфZaημtzα a întrebat:

cum pot sa o conving pe mami sa ma lase sa imi fac o suvita roz?

Răspuns Câştigător
| AnaÎşiSchimbăNumele a răspuns:

Te duci la ea, o intrebi, si daca zice da, toata lumea e fericita. Daca zice nu, ii zici ca nu e asa mare lucru, ca se ia dupa cateva spalari, si ca nu e ca si cum ti-ai face tot parul roz. E doar o suvita. Si daca te lasa sa iti faci suvita, dar nu vrea sa ti-o faci roz, incercati si voi sa ajungeti la un compromis.
Si daca nici asa nu merge, dupa ce te certi putin cu ea ii zici "Oh, Doamnee, e doar o suvita, putea fi mai rau! rolling eyes" La mine cel putin, merge intotdeauna!winking rolling on the floor

9 răspunsuri:
| zacrazy a răspuns:

Spunand ca se va duce pana incepe scoalawinking

Decoloreaza-ti o suvita de par si da-te cu Tinctura de Castelani. Nu e permanent si pe cand va incepe scoala vei avea doar o suvita decolorata.

| RфZaημtzα explică:

Am 15 ani.

| RфZaημtzα explică:

Am 15 ani.

| RфZaημtzα explică:

Va multumesc pentru. ajutor!:X

| Frrramboise a răspuns:

laughing cati ani ai? pai ii spui ca se duce la spalat...eu asa am convins-o pe mama tongue

| WatswovskyvonAle a răspuns:

Ptr inceput cati ani ai? poate daca ii zici ca faci suvita undeva unde nu se vede foarte bine o sa te lase...si apoi ii zici ca ai gresit ca ai facut-o prea la vedere si ii aduci cateva complimente...asa as face eu daca nu m-ar lasa. dar ma lasa

| gabitza144 a răspuns:

Pai vorbesti cu ea daca e de acord sa-ti faci suvita ii spui ca nu e cine stie ce insisti mai mult daca vezi ca tot nu vrea ii ceri sa te inteleaga ca tu vrei sa-ti faci o suvita si poate zice da daca nu vrea iti faci tu fara sa stie ea nu are ce sa se intample se supara un pic pe tine pentru ca nu a fost de acord iar dupa aceia ii trece sper ca ti-am fost de folos

| jocelyn_6227 a răspuns:

Spune-i ca o faci temporar, cu spray de par. sau cu nuantator.
acum depinde si cati ani ai. daca ai sub 14, e prea devreme sa-ti maltratezi parul cu vopsele si nuantatoare, ca la 20 o sa fii cheala.
so, daca e doar temporar... ce-am zis la inceput...

| adryanna_1984 a răspuns:

Tio faci sh dupa cand o sa o vada nu o sa mai aiba ce sa faca sh va accepta...

Întrebări similare